Крутой сильно схуд / фото instagram.com/yulianna_karaulova

Незадовго до смерті Йосип Кобзон, який роками боровся з онкологічним захворюванням, на всю країну повідомив про те, що російський композитор Ігор Крутой хворий на рак. Шанувальники, дивлячись на свіжі фото продюсера, переконані, що смертельна недуга атакує його.

Читайте також"Бог покарає тебе": ЗМІ назвали прокляттям слова першої дружини Кобзона

У Сочі проходить "Новая волна", організаторор якої - Ігор Крутой. Фани, побачивши кадри з ним, стривожилися. Вони дійшли висновку, що російський продюсер і композитор має кепський вигляд, передають "Дни.ру".

Відео дня

"Та вже, сильно здав", "Деякі хвороби як рак ні за які гроші не вилікувати, будь ти хоч тричі багатим", "Схуд маестро", "Ого, нічого собі, не одразу його впізнала", "Як він старо виглядає", – пишуть коментатори під фото, опублікованими в Instagram.

Нагадаємо, що кілька місяців тому у ток-шоу "Пусть говорят", присвяченому боротьбі з онкологією, з'явився Йосип Кобзон і поіменно назвав тих, хто бореться за своє життя. За словами метра, зі смертельно небезпечною хворобою нібито борються співак Олександр Розенбаум, дизайнер Валентин Юдашкін і продюсер Ігор Крутой.