Організаційний комітет конкурсу "Міс Україна", який через недотримання правил дискваліфікував переможницю Вероніку Дідусенко, сьогодні вибирав нову "Міс Україну - 2018".

Читайте такожПозбавлена титулу "Міс Україна-2018" заявила, що більшість учасниць перебувають у цивільному шлюбі

Серед членів журі, яких зібрали сьогодні, було четверо відсутніх, але вони також обов'язково проголосують, пише ТСН.

За словами організаторів конкурсу, їм на пошту будуть надіслані бланки, де вони поставлять галочки і надішлють назад. Потім буде підраховано загальну кількість голосів і вже завтра буде відомо, хто нова "Міс Україна -2018", яка представлятиме країну на конкурсі "Міс світу" в Китаї.

Однак інтрига, кого оберуть нової "Міс Україна" буде відкрита під час телеверсії конкурсу на каналі 1+1, 30 вересня о 23:30.

Також, кожному присутньому члену журі були роздані конверти з бланком, де навпроти кожного прізвища учасниці є фотографія, де ставиться галочка і вибирається та дівчина, яка подобається найбільше. Однак, з якої кількості дівчат буде вибиратися найкрасивіша, не повідомляється.

Цікаво також те, що організатори конкурсу прокоментували заяву Дідусенко.

"На сьогоднішній день ми робимо все правильно, тому що у нас конкурс чесний і все буде чесно. Ми виконуємо свої обов'язки перед "Міс світу". Але якщо Вероніка прийде до нас з проханням допомогти, наш комітет завжди відкритий для того, щоб робити щось добре, то я думаю, що ми не відмовимо", - заявила представниця оргкомітету конкурсу "Міс Україна". Нагадаємо, сьогодні дискваліфіковано Вероніка Дідусенко вперше прокоментувала інцидент.