Брекхус підписала контракт з промоутерською компанією братів Кличків K2 Promotions \ фото з відкритих джерел

На Конгресі Всесвітньої боксерської ради WBC, який проходить у Києві, Володимир не відходив від норвежки Сесілії Брекхус. Молоді люди мило розмовляли, Сесілія весь час сміялася над жартами українця, а він ніжно приобіймав її за талію. Вони насолоджувалася товариством один одного, при цьому зовсім не соромилася камер.

Читайте такожПанеттьєрі вперше вийшла в світ після розриву з Кличком-молодшим (фото)

Схоже, смаки Кличка змінюються - брюнетка Сесілія зовні повна протилежність мініатюрної блондинки Хайден Панеттьєрі, з якою Володимир розлучився, передає onlineua.club. При цьому дівчата давно знайомі і часто позували разом під час боїв Володимира.

Відео дня

Сесілія – професійна спортсменка, 28 вересня їй виповнилося 37 років (Володимиру - 42). За походженням дівчина – колумбійка, але в п'ятирічному віці її удочерила пара з Норвегії.

Брекхус – перша жінка в історії, яка зібрала всі основні чемпіонські пояси за основними версіями – WBA, WBC, WBO, IBF, IBO. На професійному рингу Сесілія провела 34 поєдинки і у всіх перемогла, 9 разів – нокаутом. Навесні 2015 року Брекхус підписала контракт з промоутерською компанією братів Кличків K2 Promotions, тому вона частий гість у Києві. Більш того, вона була присутня на всіх останніх поєдинках Володимира Кличка в якості спеціального гостя.

На батьківщині Сесілія – велика зірка \ фото з відкритих джерел

На батьківщині Сесілія – велика зірка. Саме з її поєдинком в Норвегію повернувся профбокс. Квитки на бій були розпродані за лічені години, а повболівати за Брекхус прийшли головні особи країни. Завдяки своїй незвичній для Норвегії зовнішності вона часто потрапляє на обкладинки модних журналів і бере участь у фотосесіях.