Гусєва - нова обраниця Кіркорова / фото instagram.com/vjkatyaguseva

Останнім часом російського співака Філіпа Кіркорова дедалі частіше бачать з 35-річною Катериною Гусєвою - діджеєм і телеведучою.

Спочатку Кіркоров взяв ефектну блондинку з собою на «Євробачення» в Португалію (артист туди їздив як автор пісень і продюсер молдавської групи DoReDos), потім став з'являтися з Катею на червоних доріжках, передає "КП".

Читайте такожПугачова і Галкін вперше вийшли у світ після новин про розлучення (фото, відео)

Відео дня

Після того, як Кіркоров на премії "Муз-ТВ" вийшов у світ з Гусєвою та зі своїми дітьми, а потім ще й взяв подругу в гастрольний тур, стало зрозуміло, що вона увійшла в ближнє коло артиста. У кулуарах Катю вже називають новою обраницею 51-річного співака.

"Для мене Філіп ідеальний чоловік. Він красивий, модний, стильний, розумний. Навіть за невелику кількість часу, який ми разом, я стала кращою", - розповіла Гусєва.

"Алла Борисівна завжди в серці Філіпа. Не важливо, разом вони чи ні, але вона дуже важлива для нього, і зайняти її місце нереально. Я хочу зайняти своє місце поруч з Філіпом, а не місце Алли Борисівни. У якій ролі, в якості кого - час покаже", - відповіла на запитання журналістів обраниця Кіркорова.

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров в розлученні вже 13 років.

Нагадаємо, раніше в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Алла Пугачова і Максим Галкін розлучаються. За чутками, ймовірна коханка гумориста Юлія Барановська вагітна від Галкіна.