Мати Приходько прокоментувала рішення доньки / фото УНІАН

Мати співачки, заслуженої артистки України Анастасії Приходько Оксана вважає, що її донька вирішила піти зі сцени через образи і біль.

Читайте такожСпівачка Приходько розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Артистка раптом стала "неформатом", написала її мати у Facebook. "У "мирній" Україні вона раптом стала "неформат", "заполітизована"! Я розумію, чому вона вирішила піти зі сцени — образа, біль і розчарування!", - йдеться у повідомленні Оксани Приходько.

Відео дня

"Коли повстав Майдан, для Настусі не було необхідності вибору — вона вийшла і заспівала. Потім — війна, і вона співала на передовій, в окопах, стала волонтером, вагітною літала в Америку і співала для діаспори, щоб зібрати кошти для госпіталю", — нагадала мати співачки.

Нагадаємо, 16 жовтня українська співачка Анастасія Приходько повідомила про те, що йде зі сцени. "Я йду зі сцени! Стомилася слухати про те, що я не формат. Музикантові справжньому важко, коли у нього майже немає підтримки і змушують його стати схожим на всіх! Я не буду ніколи підлаштовуватися, щоб бути модною, я справжня і зраджувати самій себе теж не буду, на жаль, те, що продається у магазинах "все по 10", купують швидше!", - заявила вона.