Каменських розказала, як швидко вивчила іспанську мову/ фото Instagram

Українська співачка Настя Каменських нещодавно анонсувала мотивуючий челендж: артистка запропонувала прихильникам поставити перед собою ціль та досягнути її упродовж 4 місяців. Сама артистка не стояла осторонь своєї ініціативи та сама взялась реалізовувати задумане.

Всього за 4 місяці Настя Каменських вивчила іноземну мову. Свої навики зірка продемонструвала під час свого візиту до США: співачка взяла участь у численних інтерв'ю та презентаціях пісні "Peligroso", під час яких вільно спілкувалась іспанською. Як їй це вдалось – Настя Каменських відверто розповіла у програмі "Світське життя". 

"Коли ти дуже чогось хочеш – для тебе це стає можливим. Я вчила кожен день, я їжджу в машині з зошитом. І навіть зараз у моїй гримерці, у моєму рюкзаку лежить зошит зі словами", – зізналась Настя Каменських. 

Окрім цього, співачка розповіла, що в захваті від поїздки до США. За її словами, вона є першою українкою, що перетнула океан та представила свою творчість іспанською мовою. Всього за кілька днів насиченого туру Настю Каменських почали впізнавати на вулицях, від чого зірка не стримувала щастя. 

"Третій день промо-туру, ми пішли поїсти, я заходжу, сидить дідусь, повертається і каже: "Боже, я зі своєю дружиною вас бачив сьогодні зранку на шоу. Ви в житті ще красивіша. У вас така крута пісня, вона стане популярною. Це зовсім інше місце. Ти "висадився", як на Місяці, заспівав – і тебе вже впізнають", – із захватом згадала Настя Каменських. 

Читайте такожПотап прокоментував успіх сольної кар'єри Каменських (відео)

Артистка закликала батьків віддавати своїх нащадків на курси іноземних мов, адже це, за її словами, "розширює кругозір, а мозок починає більше працювати". Сама Настя Каменських продовжує опановувати нові мови: наразі вона вільно володіє англійською, італійською, українською, російською та продовжує вивчати іспанську. 

Знания и обучение - это важнейшая составляющая развития личности. В рамках челленджа #оbіцяюза100днів расскажу о том, как достигаю поставленной цели в категории #навчання 👏Я знаю английский, итальянский, украинский, русский, а сейчас учу испанский. Испанский я начала изучать совсем недавно, 4 месяца назад, но у меня достаточно неплохо получается 😊Было очень интересно и вдохновляюще давать интервью для испаноязычных телеканалов, программ и радиостанций в рамках моего peligrosopromorun 🙌🏻 . А какой язык хотели бы выучить вы? Дайте себе обещание прямо сегодня – и выполните его. Вместе с o.b.® я запустила челлендж #obіцяюза100днів, чтобы вдохновлять вас примером. Если я смогла – вы тоже сможете!🙏 . Если вы еще не присоединились к нашему с o.b.® челленджу, переходите на @ob_do_promo_ua, участвуйте и следите за розыгрышем призов. Решайтесь на большее! Действуйте и, возможно именно вы выиграете главный приз челленджа – поездку в Германию!

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Нагадаємо, що у вересні запальна Настя Каменських перебувала у Каліфорнії, де за підтримки Потапа презентувала нову пісню "Peligroso". З сонячного Маямі зірка опублікувала чимало фото, які розбурхали мережу. Сама Настя Каменських з гумором зізналась, що знімки її пружних сідниць значно цікавіші людям, аніж досягнення.