ЗМІ знову пишуть про розлучення Пугачової та Галкіна / фото УНІАН

Майже місяць минув після повернення чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна з туру в США, а зіркове подружжя все ще жодного разу не бачили разом.

Читайте такожПугачова у прозорому вбранні викликала палкі суперечки в мережі (відео)

Галкіну не знаходиться місця на дні народженні подруги Примадонни й доньки Філіпа Кіркорова, куди Гаррі та Ліза йдуть у супроводі лише мами, а сама Пугачова не бере участі у веселих сімейних прогулянках засніженим підмосковним замком, пише VistaNews.

Відео дня

Сварка з чоловіком вже серйозно вдарила по здоров'ю Примадонни, підозрюють фанати. Галкін також зовні змінився: у нього новий стиль, як підозрюють інтригани, для нової жінки.

РосЗМІ вважають, що Пугачова і Галкін можуть розлучитися до Нового року. Журналісти припускають, що Примадонна давно підготувалася до краху п'ятого шлюбу, анонсувавши повернення на естраду, адже тепер їй самій треба себе утримувати. Йдеться про ювілейний концерт.

Як повідомляв УНІАН, Примадонна російської естради повертається на сцену з ювілейним концертом "Алла Пугачова. P. S", який відбудеться 17 квітня в Кремлівському палаці.