Instagram Ані Лорак

Скандальна українська співачка Ані Лорак зізналася, що більше не впускає у своє життя людей, які можуть його зламати.

Про це вона розповіла в інтерв'ю журналу "Караван історій", передає "Апостроф".

За словами Кароліни, людина може нічого не мати і при цьому бути щасливою. "Воно (щастя, - ред) - всередині. Нам самим вирішувати: радіти чи страждати", - зазначила вона. "Хочу бути щасливою і буду!", - сказала собі одного разу. І з цієї хвилини світ став іншим. Я не впускаю до нього нікого і нічого, що може його зламати. Залишаю тільки позитивні емоції і правильних людей - тих, хто зі мною на одній хвилі. Не можна терпіти те, що руйнує!", - підкреслила співачка.

Відео дня

Читайте також"Бабуся легкої поведінки": Лорак з'явилася на прем'єр єрі російського фільму в компанії Кіркорова і Ревви (фото)

"Не слід чіплятися за події, людей, стосунки. Якщо чоловік любить жінку, він її цінує і розуміє. Якщо ні - то розмова точно не про любов. А тоді навіщо? Ми прийшли на Землю, щоб бути щасливими. Крапка", - додала артистка.

Ані Лорак вважає, що необхідно прощати. "Три слова, які адресую тим, хто мене образив: "Відпускаю. Прощаю. Дякую", - зазначила співачка. "Наприклад, людина зробила вам боляче. Неважливо - випадково чи спеціально. Я її відпускаю. І прощаю. Адже навіть Бог нас прощає. Так яке право маємо ми, смертні, вчинити інакше? Все негативне, важке, страшне в житті - на благо", - вважає співачка.

"Вчинила людина підло, я страждаю, плачу "Ось сволота!", - зізналася співачка, а потім дякую, розуміючи: без випробувань  не прийшла б нагорода, не змінилася б, не отримала б необхідного досвіду", - підкреслила Кароліна.

Як повідомляв УНІАН, у розпорядження ЗМІ потрапив позов Ані Лорак до суду про розлучення. Суд відбудеться 24 грудня.