Для багатьох 2019-й рік буде вдалим / фото slovofraza.com

За східним календарем наступний рік – це рік Жовтої Земляної Свині. 

Свої прогнози на 2019-й рік дали астрологи. Вони розповіли ТСН, чого чекати кожному знаку Зодіаку від року Свині.

КОЗЕРОГИ

Можливі зміни  місця проживання й роботи. З’являться нові знайомі, які згодом стануть партнерами з бізнесу. В особистому житті  усе буде гаразд. Протипоказано фізично перенапружуватися. Здоровий спосіб життя вітається.

Відео дня

РИБИ

Успішний рік для розвитку кар’єри. Вірогідна цікава мандрівка з рідними. Самотні Риби восени зустрінуть цікаву людину, але не сподівайтеся на серйозні стосунки. Краще відмовитися від куріння, спиртного та інших залежностей.

СТРІЛЬЦІ

Можливе безгрошів’я.  Допоможуть друзі і родичі. До кінця літа гроші з’являться, вірогідні розширення житла і вагомі покупки. У самотніх Стрільців восени можуть прокинутися неочікувані почуття до людини, яку вони давно знають.

ЛЕВИ

У першій половині року Леви будуть завжди у центрі уваги, на них чатує успіх у роботі. Треба бути пильним до близьких, вони можуть хворіти і вимагати вашої уваги. Влітку велика вірогідність зустріти кохання.

ТЕРЕЗИ

Виникне бажання навчатися чомусь новому. Дехто вирішить змінити роботу або професію. Здоров’я порадує, але треба піклуватися про серце – пити менше кави і не нервувати через дрібниці.

ТІЛЬЦІ

Доведеться будуть багато працювати, дехто навіть ризикне розпочати свою справу, і це принесе результат. Очікується багато нових знайомств. У сімейних Тільців можливе поповнення в родині.

Читайте такожВдалий період для Риб та "грошовий" - для Скорпіонів: гороскоп на останній тиждень року для всіх знаків Зодіаку

СКОРПІОНИ

Зміни можуть торкнутися кар’єри, бізнесу, навчання, особистого життя. Можливий переїзд в інше місто. Особливо тяжко буде в травні. Складнощі незабаром закінчаться.

ДІВИ

Рік роботи над помилками та підбиття підсумків. Бажано скласти бізнес-план та брати у партнери лише перевірених людей. Навесні можливий службовий роман.

ВОДОЛІЇ

Можливі конфлікти з друзями, коханими у разі надмірного прояву власного егоїзму. До середини літа може настати безгрошів’я. Виручать друзі, які підкажуть додаткове джерело прибутку.

РАКИ

Набридне спілкування й можливе обмеження виходу на люди. Треба пересилити себе і не сторонитися громади. Не варто витрачати час  і сили на тих, хто приносить у  життя негатив.

ОВНИ

Перспектива проявити себе на роботі і отримати підвищення на службі. Можна зустріти своє кохання, яке швидко згасне, якщо Овни будуть занадто ревнивими.

БЛИЗНЮКИ

Досягнуть успіхів у будь-якій справі. Особливо поталанить людям творчих професій. Варто не займатися екстремальним спортом, бо  можуть бути травми. Через успіхи у роботі не варто забувати про рідних, з якими можливі конфлікти. 

Раніше астролог Павло Глоба розповів, які можливості та неприємності чекають на нас у майбутньому році.