Влад Росс обіцяє удачу чотирьох знаках Зодіаку / фото УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп для кожного зі знаків Зодіаку на січень 2019 року.

Про це пише "Главред".

Щасливчики січня:

Козероги. Незважаючи на те, що Марс і Сатурн сходяться, але відбувається це у Козерозі, де вони отримують обитель і экзальтацию. Козероги в січні, особливо в кінці місяця, зможуть пробивати будь-які стіни, долати будь-які перешкоди. Вони будуть домагатися свого, досягати цілей, особливо – в роботі, кар'єрі. У Козерогів будуть прекрасні можливості для того, щоб перетворити своє життя і діяльність.

Відео дня

Терези. Сприятливим січень буде і для Терезів. Особливо вдало у них будуть складатися поїздки і всі справи, пов'язані з нерухомістю. Також все добре у них буде в сімейних справах: їх чекають об'єднання, згуртованість, теплі стосунки з родичами, участь у сімейних подій. Крім того, в січні їх може чекати переїзд з однієї країни в іншу або з одного міста в інше, і ці переїзди будуть сприятливими.

Овни. Баранів теж чекає блискуче час, особливо це буде стосуватися їх бізнесу. Марс увійде в зодіакальний знак Овна, а це означає, що представники цього знака весь місяць буде володіти потужною енергетикою. Багато чого з того, що Овни не встигли зробити в 2018 році, вони зможуть "розрулити" на початку 2019 року, причому з великою ймовірністю – досить успішно. Їх чекає успіх у нових починаннях, спонтанних і несподіваних рішень.

Читайте такожКому пощастить у 2019 році: прогноз астролога

Раки. Хороша ситуація складеться в січні і в зодіакального знаку Рака. У них будуть дозрівати якісь довгострокові плани і складатися довгострокові тенденції в плані бізнесу, ділового партнерства. Це будуть дуже довгострокові тенденції – з прицілом на наступні роки. Також у Раків будуть блискучі можливості для влаштування на роботу. Здавалося б, у цьому плані січень – несприятливий місяць для всіх, але для Раків все буде навпаки: їм легко буде вдаватися пристрій на роботу, знаходити нову справу.

Лузери місяця:

Діви. Найбільш складна ситуація у січні чекає представників цього зодіакального знаку. Дівам буде даватися все непросто. Їх може чекати скинення з посади. Їх ініціатива карається, а за їх промахами піде "розстріл на місці". Дівам краще розслабитися, відпочивати і не перенапружуватися. Я б порекомендував Дівам в січні поїхати кудись відпочити.

Близнюки. Близнюків чекає дуже критичний період: суперечки, сварки, протиріччя, судові розгляди, фінансовий підрив, ілюзії, помилкові переконання і обмани. Дуже складний місяць у всіх сенсах.

Риби. Непростим січень буде і для зодіакального знаку Риб. Вони будуть схильні до всякого роду маніпуляцій. Таємні вороги Риб в січні можуть отримати над ними владу. Складні ситуації можливі з близькими і рідними, аж до того, що Риби можуть пересваритися, розійтися і забути про існування цих людей (це можуть бути не тільки подружжя, але й діти-батьки, родичі, сестри-брати).

Стрільці. У Стрільців у січні буде дуже багато планів і проектів, але всі вони будуть упиратися в нездоланні перешкоди, зустрічати стіни і перешкоди на своєму шляху. У них буде маса непередбачуваних ситуаціях. Все у них буде складатися з точністю до навпаки і не так, як би їм хотілося.

Нейтральний місяць для:

Водолії. У зв'язку з розворотом Урану у Водоліїв у першій половині січні несподівано все буде йти "в масть", все буде складатися як не можна добре: там пішов "на ялинку", там зустрів любов... У Водоліїв у першій половині місяця все буде так – "на ловця і звір біжить". Але в другій половині місяця удача може покинути Водоліїв. Це буде несприятливий час для початку нових справ і суттєвих змін у життя. Крім того, в цей час Водоліїв можуть підводити друзі, тому з ними слід бути дуже обережними, так як друзі легко можуть перетворитися на ворогів.

Леви. У Левів все буде навпаки: перша половина місяця буде ніяка. У цей час їм краще "залягти на дно" і відпочивати, любити і забути про бізнес. Леви за натурою – гравці, але в першій половині місяця їм краще не грати, тому що вони легко можуть втратити ціле стан, якщо занадто захопляться. Зате друга половина січня, особливо останній тиждень, у них буде вдалою: розширення можливостей, відкриття бізнесу, сприятливі збігу обставин, знаходження себе в роботі, діяльності, успішна зміна місця роботи.

Скорпіони: У Скорпіонів місяць буде контрастним: перша половина січня буде сприятливою, а друга – не дуже. Так, в першій половині місяця їх чекають несподівані повороти долі, успіх, сприятливі ситуації, пов'язані з фінансовими вкладеннями, удачі в фатальних і кармічно невідворотних ситуаціях, зустріч любові (Венера ще буде продовжувати свій рух по зодіакальним знаком Скорпіона, тому представники цього знаку можуть закохуватися, особливо під Новий рік, Різдво, на якихось святкових заходах).

Тельці. У Тельців також місяць буде на контрастах, при цьому перша половина його буде категорично несприятливої з масою несподіваних ситуацій і неприємних сюрпризів. І тільки ближче до кінця січня у Тельців складеться хороша ситуація, коли вони сміливо можуть шукати своє призначення і знайти його, особливо в плані партнерства, грошей, любові і можливостей збагачення.

Як повідомляв УНІАН, у 2019 році деякі представники зодіакального кола зможуть позбутися від фінансових проблем і розбагатіти.