Найкращі привітання колегам з Новим роком / maximum.fm/

До Нового року 2019 залишилися лічені дні, тому по всій Україні активно стартував сезон передноворічних корпоративів. УНІАН підготував вам добірку найкращих привітань колег у різних варіаціях. У нас ви зможете знайти привітання колегам як у віршах, так і в прозі, залежно від характеру колег вибрати специфіку привітання - буде воно гумористичним, або ж в офіційному тоні. Не оминули ми увагою і начальників, які хочуть привітати свій улюблений колектив. Ну а якщо ваші колеги по професії програмісти, вчителі або ж поліцейські - ми пропонуємо вам вузькопрофільні привітання. Крім того, ви знайдете у нас яскраві листівки і малюнки, присвячені головному святу зими.

Привітання колегам у прозі

Мої дорогі і шановні колеги, вітаю вас із Новим роком. Бажаю, щоб у новому році все почалося по-новому: щоб були нові успіхи в діяльності, нові високі результати в роботі, нові сподівання і нові перемоги, нові яскраві емоції та нові щасливі події. Всім добра і блага!

***

Шановні і дорогі колеги, вітаю вас із Новим роком! Нехай у новому році вас наповнять нові сили і нові ідеї, нові задуми і нова удача! Бажаю вам міцного здоров'я, вагомих здобутків і просувань у кар'єрі, високих цілей і безперечних успіхів, глибокої поваги і щасливого життя!

***

З Новим Роком, колега! Бажаю тобі соколом стрімко злетіти службовою драбиною та утриматися на самому верху, немов еквілібрист! Нехай твоя робота приносить тобі славу і величезні гроші, а оточуючим людям — користь.

Читайте такожПухнасті vs ялинка: як коти і собаки стають головною новорічною прикрасою (відео)

Привітання колегам у віршах

Шановні наші друзі та колеги,

Ми дуже раді привітати Вас.

Полиште справи всі і на столі папери,

Бо Новий Рік вже йде до нас.

Залиште в стороні Ви кризу,

Та курсом сильно так не переймайтесь,

Не думайте, що гривня йде до низу,

Та паніці не дуже піддавайтесь.

А будьте Ви до свят готові,

В цей радісний та новорічний час,

Хай Вам щастить! Будьте здорові!

Вітаємо з Новим Роком Вас!

***

Вітаєм колеги з Новим роком,

Зі всіма Різдвяними Святами!

Нехай життя із кожним кроком

Ваш дім наповнює скарбами!

Нехай тепло людських сердець

Вам душу щиро зігріває,

І переможних справ вінець

Хай Вашу голову вінчає!

Хай ширшим стане друзів коло:

Протягне руку всякий стрічний,

І буде кожен день казковим

Як ніч Різдвяна й Новорічна!

Привітання колегам від начальства

Дорогі друзі, колеги, напарники. Всі ми цього року працювали на благо нашої спільної справи. Кожен з нас є частиною дружної команди, завдяки злагодженій роботі якої ми досягли нових вершин у 2018-му році. Ми всі разом зустрічаємо новий 2019 рік і, як прийнято у переддень Нового Року, сповнені надій та оптимізму, ми всі віримо, що наше діло праве і нам є чого прагнути. Я вірю, що кожен з нас мріє про нові досягнення, як особисті, так і наші спільні. І ми обов'язково досягнемо. Спасибі вам за те, що ви використовуєте своє вміння і професіоналізм на благо нашої спільної справи. Я пишаюся нашим колективом! З Новим Роком!

***

Читайте такожНоворічне меню 2019: поради та рецепти до новорічного столу

Вельмишановні і дорогі колеги! Від імені (назва організації) щиро, тепло, палко, сердечно, від душі вітаю Вас із наступаючим Новим роком і Різдвом!

Хай Новий рік приносить Вам нові досягнення, нові враження, нові успіхи, творчі дерзання і злети. Бажаю Вам, Вашим колективам і родинам бути здоровими і щасливими, багатими і веселими, життєрадісними і усміхненими.

З новими надіями, з новими звершеннями, з новим благополуччям. З Новим роком, з новим щастям!

Офіційні привітання колегам

Шановні колеги! Вітаю вас з Новим роком Жовтої Свині. Нехай цей новий рік буде для вас плідним і успішним. Бажаю кожному нових кроків вгору кар'єрними сходами. Легких трудових буднів і жарких приємних відпусток. Нехай усі невдачі та негаразди залишаться за порогом старого року, а в новому будуть тільки злети і досягнення!

***

З Новим роком, колеги. Бажаю великих нагород і заслуг, перемог, перспективних ідей і справ, сміливих рішень і дій, вдалих стартів і успішних днів. Нехай цей рік для всіх вас буде плідним у роботі і щасливим у житті.

Привітання колегам з роком свині

Нехай Новий рік почнеться яскраво і стане початком справді цікавого року, повного можливостей! Бажаю, щоб свинка підбадьорила, розвеселила і потішила вас! Нехай 2019-й мине без поспіху і переживань!

***

Нехай рік 2019-й стане значущим, добрим, успішним і таким, що запам'ятовується. Нехай свинка-талісман принесе вам удачу, перемоги, радість і любов. Бажаю весело зустріти і так само активно провести цей Новий і неодмінно щасливий рік. Зі святом!

Короткі привітання колегам з Новим роком для SMS

Нехай дарує рік Свині веселощі, удачу та безліч різних сюрпризів на додачу!

***

В небі знаків зодіаку запалюються вогні, геть йде рік–собака, настає рік свині.

***

Хай рік Свині буде яскравий і щастя принесе у подарунок!

***

Нехай душа у вас живе у злагоді сама з собою, тоді ви в самий свинський рік не будете свинею

***

Листівки з Новим роком-2019

Прикольні привітання колегам з роком свині

Шановні наші друзі та колеги, 

Ми дуже раді привітати Вас. 

Полиште справи всі і на столі папери, 

Бо Новий Рік вже йде до нас. 

Залиште в стороні Ви кризу, 

Та курсом сильно так не переймайтесь, 

Не думайте, що гривня йде до низу, 

Та паніці не дуже піддавайтесь. 

А будьте Ви до свят готові, 

В цей радісний та новорічний час, 

Хай Вам щастить! Будьте здорові! 

Вітаємо з Новим Роком Вас! 

Привітання з Новим роком партнерам

Читайте такожСніг та невеликий мороз: синоптик дала прогноз погоди на новорічну ніч в Україні

З Новим роком, дорогі партнери! Бажаю, щоб цей рік подарував нові великі можливості та перспективи для процвітання і успіху. Нехай у ваших домівках буде щастя у ваших серцях — любов, а в наших партнерських стосунках — стабільність, довіра, чесність, взаєморозуміння і удача!

***

Шановні партнери, від душі вітаю вас з Новим роком. Нехай він принесе достаток у ваші будинки і щастя у ваші сім'ї. Нехай справи успішно йдуть до гори а удача ніколи не відвертається від вас. Миру вам, процвітання, благополуччя та удачі.

Привітання колегам різних професій

Привітання колегам програмістам

Нехай Новий рік буде сповнений позитивної інформації, нехай електронна пошта стає багатшою від листів щастя, нехай всі сервери будуть доступні, програми – вдалі, коди – розгадані, підібрані ключі. Нехай пошукова система буде налаштована на особисте щастя, нехай в мережі Вашої чарівності заплутається омріяна любов, а всі негаразди заблокує антивірусна програма! Тисячу терабайтів Вам натхнення! З Новим роком!

Привітання колегам водіям

З Новим роком тебе, вождь доріг! Нехай у новому році карти будуть зрозумілими, стежки – гладкими, бак - повний бензину, карбюратор з іскрою, а кермо – слухняне. Щоб пасажири були приємними, щоб очі сяяли радістю, яскравіше фар в туманну ніч, і щоб стартер любові працював без перебоїв. Ах, так, друже, і Камасутру тобі замість нудних правил дорожнього руху в бардачок!

Привітання колегам бухгалтерам

Бажаємо Вам в році, що вже стоїть на порозі, платити помірні податки, вчасно і з першого разу здавати звіти, отримувати маленькі рахунки і велику зарплату. Нехай баланс завжди сходиться, а ревізори обходять стороною. Нехай за вашу любов, турботу і доброту приходять дивіденди у вигляді подарунків, посмішок і приємних моментів. З Новим роком!

Привітання колегам будівельникам

У Новому році бажаємо пряникових будиночків, повітряних замків та інших казкових споруд! Щоб не доводилося робити капітальний ремонт сімейного корабля, щоб теща була інвестором, а тесть – підрядником. Щоб розчин любові не густішав на морозі безглуздих сварок, а цеглинки удачі м'яко складалися в приголомшливу конструкцію!

Привітання колегам поліцейським

Бажаємо в наступному році рівних доріг, порядку в суспільстві, прав без порушень, лицарства казкового, фортуни усміхненої, свят без небезпек, любові щирої і дружнього плеча залізного! З Новим роком!