Ілюстрація REUTERS

Новий рік не за горами, тому багатьох дівчат й жінок хвилює питання, що ж подарувати своєму хлопцю/чоловіку на це свято.

На сьогодні існує безліч варіантів подарунків на Новий рік представнику сильної статі. Але варто обов'язково враховувати захоплення та уподобання свого обранця.

УНІАН підготував кілька варіантів, що можна подарувати хлопцеві або чоловікові на Новий рік 2019.

Відео дня

Подарунок хлопцю своїми руками

Тут дайте волю своїй фантазії: можна зробити оригінальний фотоколаж з ваших спільних фото або фільм-історію вашого кохання. У рукодільниць простору для виготовлення подарунка своїми руками більше: можна пов'язати шарф, шкарпетки, светр, рукавиці.

Чудовим подарунком для чоловіка стануть в'язані шкарпетки / фото Marius

Повірте, чоловікові буде приємно отримати такий подарунок, адже так ви демонструєте свої почуття й турботу.

Даруємо хлопцеві на Новий рік гаджети

Якщо ваш обранець стежить за гаджетами-новинками, ви можете його потішити на Новий рік, подарувавши розумний годинник, будильник, смартфон, про який він мріяв, електронну фоторамку, бездротові навушники, портативні колонки з підсвічуванням, планшет, флешку.

Ілюстрація REUTERS

Також можна подарувати чоловікові вологозахищений брелок, який допоможе не загубити ключі або телефон. Такий гаджет повідомить вам про зникнення гучним сигналом.

Крім того, любителів почитати книгу потішить букрідер. Сьогодні їхній вибір різноманітний, на будь-який смак та гаманець.

Романтичний подарунок хлопцеві на Новий рік

У цьому випадку на допомогу прийдуть подарункові сертифікати, наприклад, на сеанс масажу для двох або похід у спа. Також можна подарувати поїздку на двох в романтичне місце, а можна просто організувати романтичну вечерю.

Можна влаштувати романтичну вечерю / фото pixabay.com

Якщо хлопець - прихильник активного способу життя, йому можна придбати подарунковий сертифікат, що дає можливість стрибнути з парашутом, зіграти в пейнтбол, зайнятися скелелазінням або поплавати разом у басейні.

Іграшки та ігри

Не варто також забувати, що всі чоловіки в душі - діти, тому можна подарувати їм гру.

Якщо хлопець до того ж любитель інтелектуальних ігор та математичних загадок, йому сподобається мегаголоволомка, яка схожа на Кубик Рубіка, однак містить цілих 12 граней та близько мільярда можливих комбінацій.

Також можна подарувати тематичну іграшку з його улюбленого фільму або нову версію улюбленої гри.

Солодощі з побажаннями

Серед бюджетних варіантів подарунків на Новий рік для хлопців та чоловіків - солодощі з побажаннями - цукерки, печиво, капкейки. Також це можуть бути оригінальні шоколадки з побажаннями або ж новорічні імбирні пряники.

Можна подарувати хлопцеві імбирні пряники / фото livemaster.ru