Аллу Пугачову ледь врятували від задухи на зйомках шоу / фото instagram.com

Справжнім потрясінням обернулися для Алли Пугачової зйомки у програмі "Сьогодні ввечері", присвячені Ігорю Ніколаєву. Заради того, щоб привітати близьку людину із 40-річчям творчої діяльності, Примадонна приїхала в "Останкіно", проте незабаром про це пошкодувала.

Пугачова з'явилася в чудовому настрої, який не змогла зіпсувати навіть звістка про те, що в програмі буде й її давня конкурентка Ірина Аллегрова, передає "Собеседник".

Коли Примадонна увійшла до студії, вона одразу відчула недобре. Через кілька хвилин після початку зйомок в Алли Борисівни стало сильно дерти в горлі. Щоб вгамувати неприємний симптом, Пугачова зробила кілька ковтків води. Незабаром співачка зрозуміла: у неї почала розвиватися алергічна реакція. З кожною хвилиною їй ставало дедалі гірше: навіть з'явилися ознаки задухи. Артистка почала сильно кашляти. Зрозумівши, що впоратися з нападом не в силах, Примадонна поспішила на вихід.

Відео дня

Читайте такожАлла Пугачова спричинила фурор на російському шоу (фото, відео)

За словами журналістів, побачивши за лаштунками Аллегрову, вона забула про старі недомовки й стала скаржитися на самопочуття.

"Я хотіла відсидіти до кінця, але не можу: мучуся через кашель – поскаржилася Пугачова, а потім продовжила: – Я була в цій студії багато разів – і нічого, все нормально. А сьогодні просто не можу зупинитися!".

Разом зі співробітниками програми співачка стала з'ясовувати, через що в неї могла початися алергічна реакція. У результаті дійшла висновку, що це сталося через штучний сніг. Його щедро насипали телевізійники, щоб створити святкову атмосферу в студії.

Глядачі вважають: алергія в Пугачової розвинулася через стрімке схуднення. Такою стрункою, як зараз, Алла Борисівна не була навіть у молодості. Не відкидається, що для зниження ваги Примадонна приймає таблетки, які спровокували розвиток алергії. Між тим сама Алла розпорядилася в шоу, присвяченому 70-річчю, використовувати синтетичні засоби по мінімуму.

Раніше російський співак і композитор Ігор Ніколаєв здивував дописників в Instagram, опублікувавши спільне фото Алли Пугачової та Ірини Аллегрової.