Росс дав прогноз на тиждень / фото rabstol.net

Середа, 16 січня, - чи не єдиний більш-менш гармонійний день цього тижня, прогнозує астролог.

У цей день можуть бути посіяні плоди, які принесуть добрі результати, розповів у коментарі Uaportal астролог Влад Росс.

17 січня на небі складається складний квадрат між Марсом і Сатурном. У четвер і п'ятницю, за його словами, виникне небезпечна ситуація в горах, тому раджу утриматися від катання на лижах.

Відео дня

Читайте такожЗліт Козерогів і падіння Дів: гороскоп на січень для всіх знаків зодіаку

Крім того, в п'ятницю, 18 січня, прогнозує астролог, буде з'єднання Меркурія і Плутона – можливі небезпечні ситуації, вибухи, теракти.

"Але на Водохреща, в суботу, 19 січня, на небі буде більш або менш нормальна ситуація. Буде хороший аспект між Марсом і Венерою. Це означає, що день сприятливий для зустрічей з рідними, а також для зустрічі кохання всього життя. Дуже добре в суботу призначати перше побачення, зустрічатися, спілкуватися", - каже Влад Росс.

У цілому в суботу і в неділю, додав він, складається сприятлива ситуація в плані родинності – спілкування з рідними, зміцнення родинних зв'язків. У ці ж дні з'явиться можливість перевертати несприятливу ситуацію у стосунках.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що в 2019 році представникам чотирьох знаків Зодіаку потрібно бути уважними до здоров'я. Це Риби, Діва, Рак і Тілець.