Пугачова затьмарила всіх на фото / фото instagram.com/maxgalkinru

Російський телеведучий, гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін залишився під враженням від виступу опальної української артистки Світлани Лободи.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram і опублікував фото, на якому зображений з Пугачовою, Лободою та її старшою донькою Євою.

Читайте такожСвітлана Лобода показала "голі" знімки під час концерту в РФ

Відео дня

"Світлана з донькою Євою, я і Алла після неймовірного концерту Лободи. Це одне з найкращих естрадних шоу, що я бачив за останні десять років, за головним для мене показником гармонії між артистом і шоу. Це шоу "сидить" на Світлані як ідеально зшита сукня. Немає нічого зайвого. Це було смачно, сексуально, музично і дуже драйвово", – розсипався у компліментах чоловік Примадонни.

"Алло, ви - красуня", "Неймовірна Алла Борисівна!", "Яка природна краса в Алли, немає такої більше", "Алла такий виграшний вигляд має на тлі Лободи!", "Лободі до Аллочки і її шоу, як до Місяця", - пишуть у коментарях.

Раніше Алла Пугачова без макіяжу з'явилася в дивному головному уборі в церкві. На знімках співачка має стомлений вигляд, мабуть, тому що з'явилася без макіяжу.