За деякими підрахунками, послуги в місті надають від 4 до 8 тисяч дівчат / smileplanet.ru

Відвідувачів легендарного кварталу червоних ліхтарів у Амстердамі все частіше цікавить можливість сфотографуватися з дівчатами легкої поведінки, що стоять у вітринах, ніж скористатися інтимними послугами. Самі повії в легкому подиві.

Про це йдеться в репортажі ВВС.

Багато «нічних метеликів» все частіше стикаються з проблемою, коли їм стає складніше залучати клієнтів через туристів, які встають навпроти вітрин і роблять селфі на телефони. Через це дівчата, які приховують свою діяльність від рідних і друзів, все частіше змушені ховати свої обличчя.

Відео дня
bigpicture.ru

Зараз ніхто точно не знає, яка кількість жінок працює в секс-індустрії міста. За деякими підрахунками, від 4 до 8 тисяч, з яких як мінімум 10% торгують тілом не по своїй волі.

Читайте такожЗміна кута огляду: названо п'ять гарячих секс-поз

На багатьох вікнах висить табличка "Te Huur" (здається в оренду). Бізнес переміщається в інтернет. Сайти, що пропонують секс за гроші, дають жінкам можливість рекламувати свої послуги, не виставляючи себе на загальний огляд.

Перша в історії Амстердама жінка-мер Фемке Халсема готується представити кілька ініціатив, які допоможуть захистити секс-працівниць від об'єктивів камер. Так, вона виносила на громадське обговорення ідею про можливість дозволити повіям працювати і за межами кварталу червоних ліхтарів. Але багато з тих, хто пов'язаний з секс-індустрією, побоюються, що подібна міра змусить деяких жінок працювати нелегально.

bigpicture.ru

"Якщо відкрити іншу частину міста для проституції, це приверне рух іншого роду до Амстердаму. По вулицях будуть кружляти автомобілі, чоловіки будуть приставати до жінок, цікавлячись їхньою ціною... І це лише посилить сексуальну експлуатацію», - вважає Карін Веркман, що допомагає жертвам сексуальної експлуатації.

Читайте такожНазвано найбажанішого партнера для стосунків

Мер Халсема, зокрема, пропонує посилити кількість поліцейських патрулів, ввести систему штрафів для туристів і використовувати режим "червоного коду", тобто такого попередження, при якому історичний район буде закриватися при занадто великому скупченні людей.

У свою чергу омбудсмен Амстердама Арре Зюрмонд пропонує ввести вікове обмеження на відвідування кварталу червоних ліхтарів і скоротити кількість бюджетних авіарейсів в місцевий аеропорт Схіпхол.

rutravel.net