BAHROMA презентувала пісню "Назавжди-Навсегда", з якою гурт виступить на Нацвідборі на Євробачення-2019.

Читайте такожЄвробачення 2019: Віра Кекелія представила запальну пісню для Нацвідбору (відео)

Як повідомляється на сторінці колективу в Facebook, "Назавжди-Навсегда" - це історія кохання без меж. Особиста історія фронтмена гурту Романа Бахарєва, яка буде близька кожному.

"Я народився на Уралі. Коли мені виповнилося 6 років, моя родина повернулася на батьківщину моєї мами в маленьке провінційне шахтарське містечко в Донецькій області Торез. Там виріс, закінчив школу, отримав першу освіту і поїхав за своєю мрією в Київ. Тут пустив коріння, тут я живу. Мої батьки залишилися у Донецькій області, і коли почали відбуватися події на сході, вони були змушені переїхати в іншу країну. Вже 5 років живе в Німеччині. Це історія про моїх близьких, рідних людей, яких життя розкидало по всій земній кулі. Нас розділяють тисячі кілометрів, кордони, часові пояси... Але, незважаючи на все це, ми завжди з ними залишаємося разом. Назавжди-навсегда. Мені здається, я писав її все життя", - поділився лідер гурту BAHROMA.

Гурт BAHROMA виступить у першому півфіналі, 9 лютого, під номером 8. Міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2019 відбудеться 14, 16 і 18 травня. Прийматиме конкурс Тель-Авів і зараз у місті йде активна підготовка до події.

Раніше УНІАН розповів про кожного учасника Нацвідбору Євробачення-2019.