Такого поняття як репетиції або невдалі дублі у порно-індустрії не буває / скріншот

Українки входять у в число найбільш популярних порноакторок.

Про це йдеться в сюжеті програми "Гроші" на телеканалі 1+1.

Ефектна блондинка з червоними губами росіянка Любов Бушуєва (Лола Тейлор) розкрила деталі цього бізнесу та розповіла, кого з українок вона зустріла на секс-Олімпі.

Відео дня

Читайте такожСекс через екран. Як це працює під поліцейським "дахом" в Україні

Деякі українки в Америці отримують нагороди за найкращі ролі, поки в Україні порнографія знаходиться під забороною, зазначається в сюжеті.

Наприклад, Іванна Шугар – одна за найтитулованіших порноакторок. Її тричі номінували на порно-Оскар в номінації "Найкраща іноземна виконавиця". Про неї є навіть стаття у Вікіпедії.

Спортивна брюнетка Анабелла Дженджер, батьки якої ще її в дитинстві переїхали до Штатів, має величезні гонорари завдяки своїй неперевершеній грі. Отримує акторка 10 тисяч доларів за зйомку.

"Я знаю, що українські дівчата красивіші за наших російських. Але у нас є інші переваги", – каже Бушуєва. За її словами, порноакторки добре заробляють лише у США. У Європі гонорари невеликі.

Процес зйомок триває з ранку до вечора. Софт-версії знімають для телебачення. Тут може бути звичайна імітація, на відміну від хард-версій. Оргазм під час зйомок акторки отримують вкрай рідко.

При цьому такого поняття як репетиції або невдалі дублі у порно-індустрії не буває.

Європейський порно-бізнес – це суцільний обман, говориться у сюжеті. Українки там заробляють як тамтешні бортпровідниці, не більше. За словами Бушуєвої, вони самі платять за водія, за житло, за квитки. Однак гонорари все одно більше, аніж на батьківщині.