Перший та другий півфінали українського нацвідбору пройдуть 9-го та 16 лютого / Фото: Tv.ua

До старту національного відбору на "Євробачення-2019" лишаються лічені дні. Вже 9 лютого перші вісім артистів поборються за путівку у фінал нацвідбору.

У першому півфіналі виступлять The Hypnotunez, LETAY, VERA KEKELIA, ЦеШо, YUKO, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, BAHROMA.

Тим часом, учасники пісенного змагання поділилися ТСН кадрами з підготовки до нацвідбору.

Відео дня

Так от, VERA KEKELIA зізналася, що підготовку до нацвідбору починає з тренування, смачного сніданку та ароматної кави. Свій день Віра провела на зніманнях візитівки до нацвідбору, де з'явиться у білій сукні з пікантним декольте. Також виконавиця разом з чоловіком Романом Дудою взяла участь у романтичному фотосеті.

Самобутній гурт "ЦеШо" розпочав свій день зі знімань кліпу на конкурсну пісню для "Євробачення-2019". Цікаво, що артисти знімали відео у переході вже о 8 ранку. Після цього вони вирушили до театру "Дах", де також виступають як актори. 

Дует YUKO свій день провів у суцільних репетиціях. Гурт показав, як репетирував свій номер для нацвідбору і як проводив прес-конференцію. 

Учасники гурту Brunettes Shoot Blondes також провели свій день насичено. Вранці хлопці вирушили на інтерв'ю на радіо, потім показали, як відбувається їхня репетиція. Також артисти не забули і про зустріч з друзями. 

Колектив BAHROMA у своєму відео показав, як провів репетицію і як знімав візитівку для нацвідбору і давав стосовно цього інтерв'ю. Хлопці пообіцяли, що їхній номер на нацвідборі буде дуже романтичним.

Як повідомляв УНІАН, перший і другий півфінали українського нацвідбору відбудуться 9-го та 16 лютого, а фінал – 23-го. "Євробачення 2019" відбудеться в ізраїльському Тель-Авіві 14-18 травня.