Фільми на 14 лютого / фото ua.depositphotos.com

День Святого Валентина, який в Україні, як і в усьому світі, відзначається 14 лютого, став популярним святом. Закохані парочки отримали ще одну класну нагоду висловити один одному почуття, зробити приємні сюрпризи.

Якщо цей день ви з коханою половинкою вирішили провести вдома, кращого вечора, щоб подивитися фільми про любов годі й шукати!

Ми підготували для вас топ-6 романтичних фільмів, які подарують атмосферу любові і тепла.

P.S. Я кохаю тебе

Він і вона створені одне для одного, дві половинки одного цілого, які, проживши душа в душу довге щасливе життя могли б спокійно померти в один день. Але доля розпоряджається інакше, і вона дуже скоро залишається вдовою. Але навіть після смерті чоловік не залишає свою кохану дружину: завчасно він залишив їй 7 послань, які повинні допомогти їй пережити втрату. Кожне закінчується постскриптумом "Я кохаю тебе".

День святого Валентина

У Валентинів день може трапитися будь-яке диво. З усіма героями цього фільму відбуваються дивовижні речі, кожен з цих людей готується пережити захоплюючу пригоду. Адже День святого Валентина таке прекрасне свято, яке з радістю відзначають всі. І не важливо хто ти: дитина або дорослий, сім'янин або людина, вільний від відносин, безробітна дівчина або успішний бізнесмен. П'ять різних історій, пов'язаних одним змістом. А сенс всьому - Любов.

Пропозиція

Головна героїня фільму - відповідальна начальниця, якій загрожує висилка до Канади. Заради того, щоб уникнути виселення з країни, вона готова на все - навіть фіктивно вискочити заміж за свого молодого асистента. Однак, ця зворушлива історія з фіктивним шлюбом стає справжнім коханням.

Нестерпні леді

Читайте такожЩо подивитися на вихідних: "Uncharted: Незвідане", "Смерть на Нілі" та "Кімі"

Це легкий і ненав'язливий фільм про норовливих дамочок, які люблять весело проводити час. Фітнес, шопінг, примхливі родичі, неслухняні діти, заздрісні подружки. Куди ж без цих складових жіночого щастя. А що, якщо до всієї компанії приєднується колишня? Фінал обіцяє бути гарячим та несподіваним.

Ла Ла Ленд

У фільмі розгортається красива історія кохання між юною дівчиною-асистенткою, яка подає каву справжнім кінозіркам і талановитим джазовим музикантом, який підробляє в барах. Парочку незабаром чекає великий успіх, проте слава негативно починає позначатися на їхніх романтичних стосунках.

Вам лист

Джо Фокс та Кетлін Келлі - двоє інтелектуалів, які анонімно переписуються в інтернеті, не знаючи імен та особистостей один одного. Двоє самотніх людей швидко закохуються в незнайомця по листуванню. Але насправді Джо та Кетлін є власниками конкуруючих книгарень і недолюблюють один одного. Вони навіть не здогадуються, що в інтернеті вони закохані, а не конкуренти.

Вас також можуть зацікавити новини: