10 січня відбувся перший півфінал національного відбору на Євробачення-2019, який відбудеться в Тель-Авіві. Вісім учасників боролися за місце у фіналі.

Читайте такожСкандал на Євробаченні: фіналістка українського Нацвідбору пояснила наявність російського паспорта

Епатажна артистка потрапила на Нацвідбір замість TAYANNA, яка відмовилася від участі напередодні жеребкування. Співачка Maruv розповіла, що про свою участь у конкурсі дізналася пізно вночі, коли їй зателефонували організатори. Зі слів MARUV, спочатку вона планувала виступати в дуеті і зовсім з іншою піснею, передає NewsOne.

"Я вирішила відмовитися від такої ідеї, тому що в дуеті потрібно узгоджувати безліч моментів у процесі підготовки. З собою домовитися завжди простіше. Тому я вирішила виступати одна і довелося писати пісню за пару днів. Залишалося дуже мало часу на підготовку", - каже артистка.

Тим не менш MARUV обіцяє трохи змінити номер, враховуючи критику журі під час виступу у фіналі, адже номер готувався за три репетиції. Співачка також припустила, що у фінальний виступ додасть ще більше "перцю і куркуми".

"Хоча я не вважаю, що передбачалися відверті рухи - все було в рамках дозволеного. Під час пісні я повинна була танцювати на столі журі, а в кінці - курити сигарету", - поділилася співачка.

Як повідомляв УНІАН, прямі ефіри Національного відбору-2019 відбудуться 16 (другий півфінал) і 23 лютого (фінал). Учасник від України виступить у другому півфіналі конкурсу, який відбудеться 14 травня.