Регіна Тодоренко зіткнулася з проблемами зі здоров'ям / фото УНІАН

Популярна телеведуча Регіна Тодоренко після пологів поскаржилася на проблемами зі здоров'ям.

Як повідомила Тодоренко на сторінці в Instagram, вона зіткнулася з лактостазом.

Читайте такожСтало відомо ім'я сіна Регіни Тодоренко і Влада Топалова

Відео дня

"На цьому фото я мило посміхаюся, тому що буквально через пару тижнів вийде новий сезон мого шоу "П'ятниця з Регіною" - це радість. Але зараз я зовсім пригнічена, так як вчора ввечері познайомилася з лактостазом. Що це взагалі і чому воно звалилося на мою груди саме зараз? Довелося скасувати сьогоднішні зйомки на ТНТ. (Вибачте, хлопці, я горю майже добу - 38,8). Ще вчора вранці у мене був занепад сил, і градусник показував 35.6, а зараз у мене жар, і груди ніби насаджують на шампур. В моїй голові рефреном крутиться фраза: "Занадто рано ти, Регіночка, вийшла на роботу", - написала зірка.

Шанувальники молодої мами почали активно їй співчувати, а також ділитися своїми способами боротьби з неприємним ускладненням грудного вигодовування.

"Одужуй, щоб швидше все пройшло", "Одужуйте швидше, любимо та чекаємо на вас", "Поправляйтеся швидше! Годування - важка праця", "О, знайома ця гидота. Одужуй скоріше", "Регіна, все буде добре, не переживай. Просто продовжуй годувати", "Регіно, видужуй, бережи себе", "Регіно, сил на відновлення, головне - зберегти для сина грудне молоко! Ритм життя у вас божевільний, але діти - наше все", - писали шанувальники в коментарях до посту.

Як повідомляв УНІАН, раніше Тодоренко поскаржилася, що "запливла жиром", і показала фото.

Довідка. Лактостаз - це застій молока в протоках молочних залоз, одне з ускладнень грудного вигодовування.