Пісню "Плакала" українського гурту Kazka користувачі YouTube назвали плагіатом. Про це вони написали у численних коментарях під композицією Reborn арабського колективу Yoya, розміщеній на каналі Haram Records в YouTube 5 квітня 2016 року.

ТСН у своєму сюжеті зазначає, що першим повідомив про подібність треків блогер Ваня Рассел.

Читайте такожНацвідбір на Євробачення 2019: всі пісні учасників іншого півфіналу (відео)

Автором пісні "Плакала" значаться Сергій Єрмолаєв, Андрій і Сергій Ігнатченко Локшин. Продюсер гурту Kazka Юрій Нікітін на своїй сторінці в Instagram пояснив, що семпл був використаний легально.

"Ось уже кілька місяців нам доводиться мати справу із спланованою атакою, проти гурту Kazka: Дюссельдорф, історії з блогерами, замовні дизлайки, сотні ботів в коментарях, навіть квітка в кліпі стала приводом для цькування. Дійшла черга і до пісні "Плакала". Передбачувано! Розчарую. У пісні використаний семпл з звукового банку The Arabian Trap Man, доступ до якого є у всіх продюсерів у світі. І це не є сенсацією! Тепер про головне. Це все було б не важливо, якщо б не одне "але". Щодня Саша під ударом і в соцмережах і в реальному житті – від принизливих жартів до погроз на її адресу. Я не дозволю ображати талановиту, вразливу, щиру Сашу нікому – ні заздрісникам, ні конкурентів, ні журналістам, ні організаторам цієї кампанії чорного піару", – написав він.

Композиція "Плакала" увійшла в топ-10 пісень світового чарту Shazam і очолила хіт-парад "Український крутяк".