Леся Нікітюк продовжує радувати шанувальників новими фотографіями / фото УНІАН

Популярна українська ведуча, зірка шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк, після новин про розрив з бойфрендом, показала нове фото з салону краси.

На знімку, опублікованому на сторінці в Instagram, видно, що Леся Нікітюк робить косметичні процедури, однією з яких виявилася маска для обличчя зеленого кольору.

Читайте також"Попка-ягідка": мокра Леся Нікітюк схвилювала фанатів гарячими фото з відпочинку

Відео дня

"25-й зелений мексиканець був зайвим. Кращий комент - лайк у подарунок! Такі у мене тепер конкурси", - підписала фото зірка телеекранів.

Фанати не змогли спокійно обійти стороною позеленілу Нікітюк і почали згадувати різних казкових персонажів, яких телеведуча нагадала їм.

"Леся Фантомас"; "Фантомас розбушувався"; "Аватари повертаються"; "Поверни людині Маску!"; "Фіона) не вистачає Шрека)"; "Коли спалилась що твій хлопець - Шрек"; "Дівчина Халка?"; "Фіона, ти?"; "Боооожечки, Леся, в тебе вселився Орк?", - писали в коментарях до посту шанувальники.

Раніше УНІАН повідомляв, що популярна українська ведуча Леся Нікітюк на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото, на якому вона позує на вечірньому пляжі в короткій сукні за 750 гривень, яке підкреслює спокусливі ніжки, і з плетеною сумочкою.