Фотографія часів Революції гідності / фото Білецький/Facebok

Екс-співробітник внутрішніх військ, полковник Василь Пилипенко, який у грудні минулого року був призначений заступником начальника Національної академії Нацгвардії України по роботі з особовим складом, помічений на зроблених у період Революції гідності фотографіях, де видно, як він бив одного з активістів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав учасник Революції Іван Гранаткін.

"Пан Полковник, як тобі спиться, тварюка?" - написав Гранаткін.

Відео дня

Читайте також"Ми перекладали б війну на наших дітей": українці про те, якою була б Україна без перемоги Майдану

Активіст опублікував кілька фото з Пилипенком в період Майдану і під час призначення заступником начальника Академії Нацгвардії.

Варто також зазначити, що полковник у 2016 році Указом Президента був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

У свою чергу, народний депутат Андрій Білецький підтвердив, що на фото з лежачим активістом дійсно Пилипенко, який завдає удар ногою.

"Сьогодні Пилипенко відповідає за роботу з особовим складом на посаді заступника начальника Національної академії Національної гвардії України. Тобто, відповідає за світогляд військовослужбовців. Може, навіть про Майдан розповідає", - написав нардеп.

Він також повідомив, що активіст, якого бив Пилипенко, є бійцем підрозділу спеціального призначення "Азов" з позивним «Акула». "Наймолодший в Україні командир батальйону. Досвідчений ветеран у свої 25", - зазначив він.

Фото - Іван Гранаткін/Facebook
Фото - Іван Гранаткін/Facebook
Фото - Іван Гранаткін/Facebook
Фото - Іван Гранаткін/Facebook
фото Білецький/Facebok