ANNA MARIA виступатимуть у фіналі Нацвідбору / фото УНІАН

Фіналістки українського Національного відбору на Євробачення-2019 дует ANNA MARIA повинні бути виключені з конкурсу. Артисти, які заперечують територіальну цілісність України, не можуть представляти її на міжнародних конкурсах.

Таку думку виданню «Обозреватель» висловив заступник директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, коментуючи скандальне інтерв'ю артисток журналісту Роману Скрипіну в ефірі його телеканалу.

Читайте такожГрупа ANNA MARIA відреагувала на скандал через інтерв'ю про Крим

Відео дня

"З цього приводу я думаю те, що вони зрадники України, вони виступають за те, щоб Україна була по факту керована Росією. Це їх цілком влаштовує, як і влаштовує анексія Криму, як влаштовує їх маму, яка є колаборанткою і злочинницею, відповідно, дочки це не засуджують", – сказав журналіст.

Муджабаєв також негативно висловився про участь ANNA MARIA в Нацвідборі на Євробачення-2019.

"Для мене дивно, навіщо вони взагалі прагнуть представляти Україну на Євробаченні. Як країна може послати на Євробачення людей, які заперечують очевидні факти загрози для життя цієї країни. Я не розумію, як журі їх включили в Національний відбір. А після того, що сталося, після того, як вони відмовилися підтримувати свою країну, на мою думку, журі їх повинні виключити з конкурсу", – заявляє замдиректора телеканалу ATR.

"Є люди, які думають, що гроші вирішують все. Я не знаю, хто там буде в більшості на Нацвідборі, але моя думка як громадянина України, що відправляти таких людей, які відкрито висловлюють свої антиукраїнські погляди, представляти країну не можна. А самі вони хай їздять хоч до Путіна, хоч в Антарктиду", – додав він.

Разом з тим в коментарях в соцмережі Facebook користувачі активно обговорювали дзвінок в прямому ефірі від телеглядача, який в нецензурній формі осадив кримських "народних артисток": "Ці істоти – просто російські б**ді, сенсу розмовляти з ними немає. Вибачте, що в прямому ефірі. З повагою до вас, без поваги до цих істот".

Деякі порівняли голос обуреного глядача з голосом замдиректора телеканалу ATR Айдера Муджабаєва.

Сам журналіст заперечує свою участь в цьому ефірі: "Ні, я не дзвонив їм. Це був не мій голос".