Настав час для обачності й обережності / фото rabstol.net

На думку відомого астролога Павла Глоби, тиждень з 11 по 17 березня відзначений великими змінами в настрої зірок, причому не завжди ці зміни позитивні.

Це значить, що настав час для обачності й обережності. Людям, які будуть змушені ризикувати, допоможуть оточуючі, друзі, близькі, пише "Словофраза".

Овен

Відео дня

Овнам астролог рекомендує навчитися довіряти внутрішньому голосу. 15 березня ця порада виявиться найбільш корисною, адже 15 число — найнебезпечніший день тижня для Овнів. Занадто швидко приймати рішення на цьому тижні не варто. Навіть у сприятливі дні типу 13, 14 або 17 березня краще обдумувати кожен свій крок. Якщо і станеться щось погане, краще не концентрувати свою увагу на цьому. Потрібно навчитися прощати людей, особливо близьких. Цей час зазначений сильним енергетичним дисонансом, який може викликати появу сварок і конфліктів. Потрібно перебувати подалі від людей, займатися домашніми справами, фізкультурою. Все це дуже сильно підніме настрій представникам даного Знаку Зодіаку, допоможе їм пережити труднощі.

Телець

Найважчий день тижня — понеділок. В цей день планети намагатимуться завадити щастя Тельців і залучення блага. Замовляння від бід і проблем допоможуть залишитися на плаву і правильно розподілити свої сили. Якщо вдасться пережити негаразди понеділка, то наприкінці тижня можна розраховувати на надбавку до зарплати, на ефективний відпочинок або навіть на підвищення. Головне — довести начальству свою компетентність. У любові велика удача в кінці тижня чекає Тельців. Перебувають в активному пошуку другої половинки. Всім тим, хто вже має сім'ю або перебуває у відносинах, краще не залишатися на самоті надовго. Знаходження поруч з близькими людьми — хороший спосіб зарядитися удачею і залучити більше удачі в своє життя. Ще астролог радить почати позбавлятися від зайвого мотлоху. Потрібно також постаратися очистити свою енергетику від негативу.

Близнюки

Близнюкам Павло Глоба рекомендує зробити прибирання в будинку, провести ревізію, викинути все зайве. Астролог не радить відкладати це на потім. У розпалі справ у будні у Близнюків можуть з'явитися непередбачені проблеми, тому що зірки виявляться не в найкращому становищі. Найбільша удача чекає цих людей в самому кінці і на самому початку тижня. Незважаючи на мінливий настрій зірок, Всесвіт буде вимагати від Близнюків тільки перемог. Цим людям доведеться змиритися з тим, що навіть друге місце — це програш. Зірки хочуть, щоб Близнюки були кращими, але не можуть допомогти їм удачею. Є ймовірність того, що людям цього Знака доведеться ще раз поборотися за те, що належить їм по праву.

Рак

Ближче до кінця робочого тижня у Раків може почати з'являтися поганий настрій і накопичуватися втома. Вирішити всі проблеми допоможе зміна справ і обстановки. Всім, хто займається нудною роботою, потрібно буде попрацювати. Всім, хто перебуває в постійному русі, краще зайнятися релаксацією в останній робочий день, ввечері. Загалом тиждень прекрасно підходить для фінансової активності, покупок, сюрпризів, оновлення гардеробу. Тиждень ідеальна для ділової активності, але на вихідних і в п'ятницю краще сфокусувати увагу на відносинах, любові, спілкуванні, романтиці. Корисний буде флірт і побачення. Можна буде виводити відносини на новий рівень.

Читайте такожНа Україну обрушилася низька магнітних бур

Лев

Левам необхідно навчитися визнавати свою неспроможність у деяких питаннях, потрібно вміти визнавати свою слабкість і позбавлятися від гордості. На цьому тижні Леви зможуть вибратися з цих чіпких лап буденності і нудьги. У чому їм допоможе їх впевненість у собі й уміння абстрагуватися від негативу. Наприкінці робочого тижня буде прекрасно підходити ляд покупок, поїздок, важкої роботи, нових знайомств. Треба буде частіше слухати внутрішній голос, проявляти терпимість і уважність. Всім представникам цього Знаку, яким набридла буденність, краще змінити обстановку. Можна оновити гардероб, зовнішній вигляд в цілому. Головне — сильно не ризикувати.false

Діва

Дівам на цьому тижні зірки допоможуть знайти своє призначення в житті. Цілих чотири дні стануть сприятливими практично у всіх аспектах. Мова йде про 11,12, 15, 16 березня. У ці дні Дівам потрібно буде постаратися прийняти все, що відбувається навколо них, а потім постаратися знайти якийсь компроміс. Взагалі, Павло Глоба не радить заглиблюватися тільки любов або тільки у справи. Всім варто займатися потроху.

Астролог рекомендує не бути Дівам занадто категоричними. Самотнім представникам даного Знаку це принесе багато успіху, тому що люди почнуть тягнутися до них. Це буде гарний час для будь-яких справ, тому Дівам варто боротися з лінню і небажанням виходити із зони комфорту. У важких ситуаціях корисною буде інтуїція, сполучена зі здоровим глуздом.

Терези

На цьому тижні Терезів очікують великі зміни, які стосуються особистого життя, сімейних справ. Варто налаштуватися на найкраще. Одиноким Терезам вдасться знайти другу половинку, а тим, хто вже у відносинах, вдасться зблизитися ще сильніше. Зміни вже близько — потрібно лише трохи почекати і знайти способи швидкого позбавлення від негативних думок. На роботі Терезів очікують неприємні моменти — начальство, колеги та партнери по бізнесу можуть на час перестати довіряти Ваг. Особливо актуально це для 15 березня — самого несприятливого дня тижня. В цей день варто розраховувати тільки на свої сили і не варто ображатися на рішення, прийняті іншими людьми.

Скорпіон

Скорпіонам варто подумати про те, як підвищити енергетику і життєвий тонус. Удача напряму буде залежати від мотивації Скорпіонів, від їх уміння знаходити спосіб підбадьорити себе. Найнебезпечніший день тижня — неділя. Саме в цей день представникам даного Знаку потрібно буде припинити дозволяти негативним думкам керувати собою. Загалом тиждень виявиться прекрасним часом ляд пошуку другої половинки і пошуку друзів. Потрібно якомога більше і частіше спілкуватися з людьми, намагатися допомагати їм у всьому. На другому місці фінансові справи, покупки і робота. Також не варто забувати про домашні справи — чистота в будинку приверне більше удачі і хорошого настрою. Особлива удача чекає представників творчих професій і людей, які часто змушені покладатися на креативне мислення.

Стрілець

Стрільцям успіх на цьому тижні подарує інтуїція. У період з 11 по 17 число варто ще частіше звертатися за допомогою до шостого почуття. У любові така тактика виявиться найбільш продуктивною — не варто покладатися лише на логіку. У важких ситуаціях варто завжди залишатися спокійними, щоб не наламати дров.

13 березня — самий складний день для Стрільців. В цю середу може статися багато речей, які не сподобаються представникам даного Знаку. Всесвіт захоче побачити більше мудрості в словах і діях Стрільців. Їм доведеться тримати себе в руках, бути обережними і готовими до взаєморозуміння. У справах і на роботі знадобиться більше холоднокровності. Покупки краще відкласти.

Козеріг

Початок тижня буде дуже сприятливим часом. Перші пару днів енергетика планет і зірок зробить найкраще вплив на цих людей. В інші дні підвищена активність може призвести до енергетичного виснаження, що дуже небезпечно в довгостроковій перспективі. Козерогам слід вчасно відпочивати і не витрачати час на справи, які поки не важливі. Для досягнення найкращих результатів Козерогам Павло Глоба радить не сидіти на місці. Необхідно максимально часто намагатися виходити за рамки, змушувати себе працювати, трудитися в поті чола. Корисною виявиться зміна обстановки. Можна відвідати інше місто або навіть країну. Астролог радить відвідати рідних і близьких, подарувати їм більше своєї уваги.

Водолій

Водоліям успіх подарує мотивація, гарний настрій і наявність зрозумілих цілей в житті. 13 і 14 березня — два найбільш сприятливих дня тижня. У цей час їм варто приймати важкі рішення і не боятися негараздів, тому що удача буде з ними. Головне зараз — це серйозно ставитися до своїх обов'язків, до своїх справах. Також астролог радить Водіям бути максимально щедрими. Жадібність необов'язково виражається в матеріальній формі — потрібно намагатися дарувати близьким свій час і увагу. Цей тиждень прекрасно підходить для покупок, для романтичних зустрічей і зміни обстановки. Можна сміливо оновлювати гардероб, відправлятися в подорожі, відпочивати та релаксувати, або, навпаки, працювати в поті чола. У період з 11 по 17 число можна знайти другу половинку, друга, однодумця або людини, яка стане хорошим наставником.

Риби

Рибам пощастить на цьому тижні. У деяких аспектах удача не потребує жодної безпосередньої участі Риб. Наприклад, цим людям простіше буде в любові. Одиноким Рибам Всесвіт може подарувати людини, з якою вийде досягти гармонії і створити відносини, міцний союз. Від Риб потрібні рішучі дії. Павло Глоба рекомендує не занурюватися занадто глибоко в домашні справи. Потрібно бути на виду, відвідувати людні місця, виглядати карколомно. Позитивні зміни будуть можливі, якщо Риби зможуть досягти внутрішньої рівноваги і зможуть змінитися внутрішньо або зовні. Варто витратити трохи грошей на себе улюблених — поміняти зачіску, імідж у цілому, оновити гардероб.