Леся Нікітюк відпочиває в Єгипті / фото instagram.com/lesia_nikituk

Популярна українська ведуча, зірка шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк вразила фанатів новим фото в купальнику.

На своїй сторінці в Instagram відома телеведуча опублікувала знімок, зроблений на яхті в Червоному морі неподалік від єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх.

На знімку Леся Нікітюк в панамці та сонцезахисних окулярах сидить на рейлінгу яхти, закинувши ногу на ногу. Цього разу Нікітюк обрала закритий чорно-білий смугастий купальник.

Відео дня

"Рєбятки, сьогодні ми відправились на снорклінг... Дуже кльово, дивіться сторіс, побачите там дельфінів", - підписала фото Леся Нікітюк.

Читайте також"Попка-ягідка": мокра Леся Нікітюк схвилювала фанатів гарячими фото з відпочинку

Шанувальники Лесі Нікітюк розсипалися в компліментах ведучій, високо оцінивши її фігуру. "Красуня наша"; "Яка фігурка, просто шик"; "Богиня - вона і в Африці Богиня"; "Леся, акуратно, акул ніхто не відміняв"; "Купальник шикарний, як і Ви"; "Гарна і красива дівчина"; "Ні, ну це вже дуже красиво"; "Яка красива фігура"; "Офігенний купальник"; "Леся найчіткіша"; "А ноги, ноги, ноги - красуня"; "Купальник просто вогонь, сексі!"; "Страшно гарно"; "Афігеть фігура! Струнка, як берізка!", - пишуть підписники телезірки в коментарях до фото.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк викликала неоднозначну реакцію своїх фанатів відвертим фото.

Довідка УНІАН. Снорклінг (сноркелінг) - вид плавання під поверхнею води з маскою й дихальною трубкою і, зазвичай, з ластами.