Каменських викликала суперечки в мережі новим фото в Instagram / фото instagram.com/kamenskux

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото.

На знімку зірка українського шоу-бізнесу позує в білому боді, її млосний погляд спрямований в об'єктив камери, а відкритий рот вона прикриває рукою.

Шанувальники української співачки розійшлися в думках про нове фото Насті Каменських. Деякі зазначили, що їм набридли одноманітні відверті фото зірки, а інших захопила фігура Насті Каменських.

Відео дня

Читайте такожГрайлива Настя Каменських заінтригувала шанувальників новими фото

"Всім бажаю чарівної весни, знайти свою форму і щоб у кожної була #попакакуким", - підписала Каменських пост в Instagram.

"Просто шикарна!"; "Жирна корова"; "Чудова фігура"; "Настя! Ти задовбала своєю жопою"; "Красуня. Так тримати"; "Знову жопа, п*ська, задовбала"; "Клас ніжки"; "Ух ти...Настуся супер"; "Настя ти сексі"; "Ми думали ти вагітна"; "Ти в цьому просто супер сексі"; "Губата дівка"; "Одягни спідницю, набридла гола, красивого немає нічого, гидко дивитися"; "Яка велика жінка!"; "Яка гарна"; "Ідеальна! Але пора вже йти в декрет. Дуже хочеться бачити вас щасливою матусею і коханою дружиною", "Дуже...сексуальна", - пишуть підписники Насті Каменських в коментарях до публікації.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських показала нове спільне фото з Потапом, на якому вона еротично нахилилася до фотокамери, прикривши нижню губу пальчиком.