Дмитро Комаров прокоментував поранення в Бразилії / Facebook

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" на телеканалі "1+1" Дмитро Комаров на сторінці в Facebook звернувся до шанувальників.

Мандрівник, який зараз знаходиться в Бразилії, поспішив заспокоїти фанатів. У мережі з'явилося відео під хештегом #dmytrokomarov, на якому Комаров тікає від невідомих чоловіків, а після лунають постріли. 

Читайте такожУкраїнець, який відвідав усі країни світу, Костянтин Симоненко: Безстрашні мандрівники довго не живуть

Відео дня

Як з'ясувалося, ведучий спробував себе у ролі каскадера. "Друзі, тільки побачив, який жах в мережі і скільки сотень повідомлень в моїх телефонах. Хочу ще раз підкреслити: я живий і здоровий. На відео кадри зі зйомок, де я вчився працювати каскадером. А ось чому вони з'явилися в мережі, вирвані з контексту - це інше питання. За умовами договору з бразильською командою кіношників, які організовували ці зйомки, ми зобов'язувалися надати їм всі відзняті матеріали, тому що вони, як актори, теж беруть участь. Виклав відео на свій канал бразилець Іван. По суті, виклав себе - на відео він біжить за мною з пістолетом в ролі бандита. Він же - каскадер і організатор зйомок. Подзвонили Івану з питанням, навіщо він це зробив, і він відповів: "Це просто жарт". В принципі, по каналу видно, що там відоси зі зйомок фільмів. Я не дивлюся в екран телефону день і ніч в експедиціях, як роблять багато хто. Я майже не користуюся соцмережами. Тому вчора початку цієї хвилі не помітив. Вже пізно вночі мені зателефонували колеги, я побачив відео і записав відеозвернення, сказав, що живий, подзвонив додому. Там теж перейнявся сильно. Ранок я починаю не з телефону - немає такої звички. Звук на ніч відключаю, щоб не будив. Тому не відразу побачив, що телефон взагалі "червоний" від повідомлень", - розповідає Комаров.

Як повідомляв УНІАН, раніше на YouTube каналі "ACTOR FIGHT" з'явилося відео з кадрами нападу на Дмитра Комарова. Відео спровокувало ажіотаж у мережі, користувачі припустили, що це фейк.