Від шлюбу у співачки є син / Фото: facebook.com/tayannaofficial

Українська співачка Tayanna зізналася, що терпіла побої від колишнього чоловіка. Про це вона розповіла Маші Єфросиніной в ефірі YouTube-проекту "Экзамен".

Читайте такожВзяли Лободу: TAYANNA розповіла, як хотіла потрапити до гурту "Віа Гра"

"Це, напевно, сама велика рана, яка може бути у жінки. Через зраду і через те, що на тебе піднімають руку. Причому я не знаю, якими практиками це все із себе вичищати, тому що я займалася різними - і духовними, і медитаціями. Я реально розумію, що ще не звільнилася від цього болю і цієї образи", - розповіла виконавиця.

Відео дня

На її думку, якщо чоловік ударив жінку, від нього потрібно відразу ж іти. "Не потрібно прислухатися до своїх почуттів, жаліти себе, жаліти чоловіка. Життя зміниться. Спочатку буде себе шкода. Реальний вихід із цього - втеча. Вимкнути телефон, щоб не було взагалі ніякого зв'язку з цією людиною, можливо, навіть переїхати в інше місто", - поділилася думкою Tayanna.

Від шлюбу у співачки є син. Сина вона народила у шлюбі, але змушена була розлучитися з чоловіком через зраду.

Як повідомляв УНІАН, співачка Tayanna 2017-го і 2018 року брала участь у національних відборах на "Євробачення", обидва рази дійшла до фіналу, але її не обрали учасницею від України. Цього року співачка сама відмовилася від участі в ефірах національного відбору. Замість неї право поборотися в Нацвідборі отримала Maruv.