Фестиваль 2019 відбудеться на ВДНГ з 9 по 14 липня / Фото: Atlas Weekend

Користувачі соцмережі накрили ритикою організаторів українського музичного фестивалю Atlas Weekend 2019.

Причиною скандалу стали імена російських артистів у списку заявлених учасників фестивалю. Організатори заходу відповіли на критику.

Користувачі Twitter з ніком "careful fear and dead devotion" поскаржився у соцмережі, що його заблокували за нецензурну критику у відповідь на новину про участь у фестивалі російської співачки Монеточки.

Відео дня

У своїй відповіді організатори Atlas Weekend підкреслили, що артистка не є забороненою в Україні і користується популярністю. Бан за нецензурну лексику вони назвали справедливим.

"Монеточка - чудова артистка, яка нещодавно відіграла кілька солд-аут концертів в Україні. Її слухають, люблять і чекають знову у нас. Нам шкода, що цей анонс зачепив ваші почуття", - відповіли організатори.

Не задовольнив користувача мережі і той факт, що щорічно фестиваль тривалістю в кілька днів надає безкоштовний день з участю українських артистів.

"На фестивалі, все ж, більшість артистів - українські. Ми також робимо безкоштовний день чисто з українськими артистами, щоб будь-який бажаючий міг долучиться до української культури. До того ж, ви самі вправі обирати, яких музикантів слухати на фестивалі, а яких - ні", - зазначили організатори.

Скандал зібрав десятки коментарів, користувачі мережі розділилися на два табори.

Як повідомляв УНІАН, фестиваль Atlas Weekend 2019 відбудеться на ВДНГ з 9 по 14 липня. Серед учасників – The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Tom Walker, Signal, Michael Kiwanuka, Brazzaville, Adept та багато інших.