Гороскоп на тиждень 25-31 березня / фото slovofraza.com

Починається новий тиждень, а отже - і зірки готують нам нові сюрпризи.

Так, Стрілець отримає вигідну пропозицію, а на Діву чекає цікава поїздка, пишуть "Факти".

ОВЕН. Обставини складаються для вас найбільш сприятливим чином як на службі, так і в особистому житті, тому можете планувати справи, що вимагають максимальної віддачі і великих зусиль. Багато чого буде залежати також від вашого настрою та бажань — враховуйте це.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ. Беріться за розв'язання тільки посильних завдань, для вирішення яких вам не доведеться жертвувати своїм особистим часом. Не виключена ймовірність того, що вимоги до вашої роботи з боку керівництва будуть явно завищеними, але ви не повинні болісно реагувати на це.

Читайте також"Як порноактриса": Лобода розлютила мережу знімком в одному рушнику

БЛИЗНЮКИ. Робота буде займати левову частку вашого часу, але від цього не будете почувати себе гірше. Навіть добре, адже стовідсоткова зайнятість допоможе впоратися з проблемами внутрішнього характеру, через які ви часто ставите самі собі масу дуже складних питань.

РАК. Стриманість, такт, готовність до компромісу допоможуть досягти вражаючих результатів у справі. Не беріть близько до серця те, що не має до вас безпосереднього відношення. Більше сил і уваги приділяйте дітям, вони дуже потребують в цьому саме зараз.

ЛЕВ. Ваша вимогливість до оточуючих може перевищити всі припустимі межі, що загрожує не самими приємними для вас наслідками. Непогано б навчитися ставити іноді себе на місце іншої людини, щоб зрозуміти його думки і почуття — від цього загальне справа лише виграє.

ДІВА. Вам може здатися в якийсь момент, що повністю заплуталися у виниклій ситуації. Зібратися з силами і поставити всі крапки над «i» допоможе порада людини, якій ви довіряєте. Не виключено, що в найближчому майбутньому вирушите в цікаву поїздку.

ТЕРЕЗИ. Неприємні ситуації, що мали місце в недавньому минулому, будуть згладжені немов за помахом чарівної палички і ви знову відчуєте колишню впевненість у власних силах. Можете призначати зустрічі з діловими партнерами і відстоювати власну точку зору. Зовсім скоро всі переконаються, що ви були праві.

СКОРПІОН. Настає досить сприятливий період для втілення в життя задуманого. Правда, іноді на вашому шляху можуть виникати перешкоди, але зумієте подолати їх, звернувшись за допомогою до впливових людей. Головне — віра в те, що все буде добре.

СТРІЛЕЦЬ. У вашому житті настають зміни, але може виявитися, що ви до них не готові. Опинившись у такій ситуації, важливо не розгубитися і не відмовитися від пропозиції, яка в майбутньому обіцяє стати для вас неймовірно вигідному у фінансовому відношенні.

КОЗЕРІГ. Працьовитість і готовність пожертвувати власними інтересами заради загального блага обов'язково будуть винагороджені в майбутньому, потрібно тільки мати терпіння і вміти чекати. На особистому фронті не поспішайте негайно отримати відповіді на всі свої питання.

ВОДОЛІЙ. Намагайтеся не афішувати свої плани і не беріть участь в розмовах ні про що, які часто ведуться співробітниками, які люблять поговорити. Нинішній період актуальне для тих, хто має намір зробити виклик самому собі, переглянути власні звички і уподобання.

РИБИ. Будьте готові до того, що доведеться взяти на себе роль організатора або координатора, хоча у вас і не дуже лежить душа до подібного роду діяльності. Сміливість у даному випадку буде виправдана, можете навіть не сумніватися в цьому. Ідіть вперед, не озираючись.