Астролог розповів, що для України 31 березня стане початком великих змін / фото УНІАН

31 березня можливо буйство фальсифікацій, туман і обман на виборах.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

"З'єднання Меркурія з Нептуном прямо перед 31 числом говорить про те, що найбільші фейки і неправдива інформація буде вкидатися в інформаційний простір перед виборами. А їх результати можуть бути сфальсифіковані, оскільки Меркурій – це інформація, Нептун – ілюзія, антиреальність і туман", - зазначив астролог.

Відео дня

Росс також попередив, що в цей день люди можуть різко змінити своє рішення.

Читайте такожСтрілець отримає вигідну пропозицію, а на Діву чекає цікава поїздка: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

"Коли Сонце в Овні, люди керуються не розумом, а почуттями і емоціями, тому більшість буде приймати імпульсивні рішення. У результаті В останній момент люди раптом можуть проголосувати не за того, за кого збиралися", - розповів експерт.

За словами Росса, результат першого туру виборів може виявитися просто фантастичним.

"Всі будуть дивуватися, тому що рейтинги кандидатів, які показували соціологічні компанії до 31 березня будуть кардинально відрізнятися від картини, яку покажуть у підсумку голосування. Планети 31 березня будуть сприяти настільки масштабної фальсифікації виборів, яку тільки можна собі уявити", - заявив він.

Астролог також додав, що все одно для України 31 березня стане початком великих змін.

"Уран 8 березня увійшов в зодіакальний знак Тельця, з цього почався період перетворень у нашій країні, який триватиме сім років. Кардинальним чином зміняться владні структури, радикально зміниться економічна стратегія країни, з'являться принципово нові вектори спрямування держави. В України великий шанс змінити лідерів після входження Урану в Тілець, а зі зміною лідерів почнуться і видимі зміни в нашій країні, зокрема, корупція буде поступово знищуватися", - резюмував він.