Сєдокова здивувала мережа відвертими позами / фото УНІАН

Опальна українська співачка і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова, одягнувшись у стилі гарсон, здивувала мережа відвертими позами.

На своїй сторінці в Instagram Сєдокова опублікувала кілька фото, на яких вона позує, широко розсунувши ноги прямо на камеру.

Читайте також"Зовсім здуріла": Сєдокову розкритикували через надто відверте постільне фото

Відео дня

Одягнена артистка в чорний смокінг і білі кеди, на шиї зав'язаний чорний метелик, під яким - сорочка білого кольору. Зазначимо, що такий стиль одягу називається гарсон - поєднання жіночого та чоловічого елементів гардеробу. Для цього стилю характерні яскраві чоловічі деталі: смокінги, метелики, краватки, жилети, піджаки, штани чоловічого крою. Даний стиль вважається епатажним.

"Шикарна!"; "В купальнику краще"; "Неймовірно класно"; "Дуже красива"; "Вона толкове нічого не покаже тільки це"; "Баба грім"; "Вам дуже личить цей образ"; "Квочка як не гола, так ноги розсунутіі"; "Тільки ноги розсунула не так широко, як Волочкова"; "Хороша розтяжка ніжок"; "Образ зі смокінгом просто супер"; "От растопахала"; "Ноги у позі партнера"; "Думав Звєрєв сидить", - пишуть передплатники зірки в коментарях до публікації.

Раніше Анна Сєдокова вразила мережу відвертим фото в леопардовій білизні та куртці-косусі.