Астролог вважає, що справа Ілона Маска буде працювати / SpaceX

Астролог Влад Росс спрогнозував, коли люди знайдуть планети, схожі на Землю, а також через скільки років почнуться польоти на Марс.

"За моїми прогнозами, через 4300 років, коли почнеться Епоха Стрільця, епоха міжзоряного простору, ми всі полетимо, всі будемо борознити простори космосу. До того часу, найімовірніше, Земля буде виснажена і непридатна для життя. Людям просто доведеться відкривати нові планети. І хоча це звучить фантастично, проте навіть Нострадамус пророкував, що земляни будуть відкривати далекі космічні простори", - зазначив астролог у коментарі" Главреду.

Він додав, що Стрілець - це епоха відкриття нових зірок, планет і просторів.

Відео дня

"В Епоху Стрільця знайдуться планети, які будуть дуже схожі на Землю. Знайдуться можливості, щоб через "чорні клапани" (червоточини, "заячі норки") одразу потрапляти в інші галактики і виміри. В якомусь сенсі ми самі станемо НЛО. Так, наприклад, за дві секунди ми легко зможемо опинитися в системі Сіріуса", - пояснив астролог.

Читайте такожОбжитий Марс і колонізація інших світів: відомий фізик дав прогноз для технологій людства

Що стосується найближчого майбутнього, то за словами Росса, після з'єднання Юпітера і Сатурна в знаку Водолія, а потім і входження в нього Плутона, почнуться польоти на Марс.

"Це буде десь у 2025-2027 роках. Найбільш ймовірно це буде, коли Уран увійде в Близнюки, а це відбудеться в 2027 році. Уран символізує це космос, ракети, а Близнюки - це подорожі в інші світи. В цей час відбудеться перша експедиція на Марс. Так що чекати залишилося недовго", - сказав експерт.

"Я думаю, що Ілон Маск скоро приведе людство до цього, його справа буде працювати, як годинник. Але для багатьох, хто відправиться на Марс, ця подорож буде квитком в один кінець. Хоча у нас багато екстремалів, які не захочуть повертатися на Землю", - резюмував він.

Нагадаємо, 12 квітня в Україні святкують День працівників ракетно-космічної галузі та Міжнародний день авіації та космонавтики. Свято присвячене першому польоту людини в космос.