За словами Челобанова, пристрасть спалахнула в перший день знайомства / Скріншот

Відомий співак і композитор Сергій Челобанов назвав примадонну російської естради Аллу Пугачову найкращою жінкою в його житті. Заявив, що між ними були "не тільки почуття", але і "звірячий інстинкт".

За словами Челобанова, пристрасть спалахнула в перший день знайомства, передає "Стархіт".

"Пам'ятаю, що я прокинувся в одному черевику на маленькому диванчику. На обличчі помада, але не впевнений, що помада Алли - там була присутня ще одна жінка. Пам'ятаю, ми міцно випили за знайомство. Почалося все з коньячку, потім ми з Аллою інтимно танцювали, трохи ближче, ніж належить, притискаючись один до одного", - розповів композитор.

Відео дня

Читайте також"Найжахливіше фото!": постаріла Пугачова на обкладинці журналу налякала мережу своїм обличчям

Коханець Пугачової додав, що партнери повністю влаштовували один одного в ліжку, характери теж були схожими: "Жінка може бути красунею, розумницею, але якщо мене не влаштовує запах її волосся, то до побачення. Пугачова пахла нав'язливим сексом".

Коли ведуча уточнила, яка співачка в ліжку, Челобанов підняв великий палець вгору. Він також спростував інформацію, що Примадонна робила заради нього пластичну операцію в Швейцарії.

"Лікарі занесли інфекцію, після чого їй стало різко погано. Довелося повертатися в Росію, де медики поставили її на ноги. Чи робила вона операцію на груди заради мене – це питання до неї, не зможу відповісти на нього. По-моєму, у неї і так все було в порядку з цією справою", - підсумував Челобанов.

Пугачова і Челобанов перебували в цивільному шлюбі з 1990 по 1993 рік. Зараз колишні коханці не спілкуються.

Як повідомляв УНІАН, Пугачової напередодні ювілею довелося терміново зробити операцію.