У півфіналі вокального шоу "Голос країни" команда проекту влаштувала несподіваний сюрприз для 8-річного Данила, який бореться з онкологією вже три роки. Найбільше Даня Чобанюк мріяв познайомитися з Тіною Кароль і заспівати разом з нею пісню "Україна - це ти".

Читайте також"Дуже спекотно": Тіна Кароль оголила стегна і "засвітила" грудей у відвертому вбранні (фото)

Так, Даня став гостем на проекті і зміг виконати свою мрію. І для хлопчика, і для зіркового тренера ця зустріч до останнього була повною несподіванкою. Разом вони заспівали під акомпанемент оркестру, а Кароль не змогла стримати сліз.

Як розповіла Лідія Таран, Дани Чобанюку діагностували рак. Пройшовши 8 курсів хіміотерапії, українські лікарі відправили хлопчика на лікування до Італії. Там він дуже сумував за Батьківщиною і весь час слухав пісню Тіни Кароль "Україна - це ти". Хлопчик повернувся в Україну з вірою, що вже повністю одужав.

З тих пір Даня весь час, кожен день, наспівує її пісні. І дуже мріяв заспівати про Україну разом з Тіною Кароль.

Як повідомляв УНІАН, у Тіни Кароль в наступний раунд потрапив Андрій Хайат, який переспівав хіт своїх конкурентів з нацвідбору на "Євробачення-2019" гурту KAZKA "Плакала". А також разом з тренером Тіною Кароль, яка здивувала кардинальною зміною образу, виконавши пісню Ріанни Diamonds.