false

Нинішній рік для України віщує великі зміни, адже наша країна увійшла в семирічний цикл оновлення, яке несе планета Уран. А нинішні президентські і майбутні парламентські вибори можуть матеріалізувати те, що віщують зірки. «Починаючи з 6 березня 2019 ця планета увійшла в знак Тільця на найближчі сім років», - пояснює голова Асоціації астрологів «Геліос» Олег Горбань.

Про це пише "Главком".

За словами астролога, цей рік є незвичайним сам по собі для України не тільки з політичної точки зору, адже у нас президентські та парламентські вибори, але й з астрологічної. На це вказують планетарні чинники, що вони говорять про 2019 як про рік змін, переломний рік для України. Ці зміни мають характер оновлення, але все ж оновлення є ризиком.

Відео дня

Читайте також"Чекають, поки ві набігаєтесь по каналах": Зеленський записавши нове звернення до Порошенка (відео)

"Астрологічно видно, що якоїсь значної різниці, явного переможця за результатами виборів не буде, тобто не буде великого розриву в голосах між кандидатами. Ми не можемо побачити відсотки, скільки вони наберуть, але можемо бачити загальну тенденцію. Вона говорить про одну цікаву річ. І прийшов новий (політику), а мова про Володимира Зеленського, він вже переміг. Перемога полягає в тому, що він прийшов з тим, що не маючи ніякого політичного досвіду, політичної минулого вже вийшов у другий тур президентських виборів. Це все дуже сильно вплине на нашу країну, на її майбутнє", - каже астролог.

Як повідомляв УНІАН, 7 квітня Центральна виборча комісія встановила офіційні результати першого туру виборів президента України, які відбулися 31 березня.

За результатами обробки 100% протоколів окружних виборчих комісій, за шоумена Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка - 15,95% виборців, за лідера ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко - 13,40%, за співголови партії «Опозиційна платформа - За життя» Юрія Бойка - 11,67%, за лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка - 6,91%, за самовисуванця Ігоря Смєшка - 6,04%, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 5,48%, за кандидата від партії «Опозиційний блок - Партія миру і розвитку» Олександра Вілкула - 4,15%, за кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського - 1,62%.

Всі інші кандидати на пост президента отримали менше 1% голосів виборців.

Повторне голосування на чергових виборах президента України (другий тур) відбудеться 21 квітня.