Квітневий повний місяць відбудеться о 14:12 / фото pixabay.com

Повний місяць у квітні припадає на 19 число, він відбудеться у знаку Терезів. Це – дуже небезпечний день, адже деякі, навіть благородні вчинки, можуть обернутися проти вас.

Повний місяць у квітні: коли та о котрій станеться

Повний місяць 19 квітня відбудеться о 14 годині 12 хвилин за київським часом. За місячним календарем це буде 14 місячний день.

Повний місяць настане 19 квітня / фото v-kosmose.com

Місяць: поради та застереження

За словами астрологів, ця повня небезпечна тим, що вас можуть почати мучити спогади про неприємні події минулого, ви можете стати занадто емоційними та чутливими. Тому 19 квітня постарайтеся контролювати свої слова і емоції, не будьте занадто запальними.

Відео дня

Цей день може стати як небезпечним, так і продуктивним, кажуть експерти.

Так, у повню існує низка заборон, серед яких: сварки, далекі подорожі, експерименти із зачіскою, підписання важливих документів, позичання грошей.

Вважається, що в повню не можна планувати і проводити операції, адже це може погано вплинути на ваше здоров'я.

Астрологи кажуть, що в цей день повний місяць буде по-справжньому унікальним, адже у ваше життя можуть прийти люди з минулого, навіть ті, з ким вам колись пов'язували любовні стосунки. Тому зірки обіцяють 19 квітня яскравий емоційний сплеск і навіть сексуальні пригоди.

А от щоб уникнути негативного впливу повного Місяця, допоможе улюблена справа або просто відпочинок. Астрологи радять у цей день прогулятися в парку, зайнятися спортом або почитати книгу. Також цей день чудово підходить для налагодження романтичних стосунків.

За словами експертів, 19 квітня – прекрасний день для того, щоб втілити в життя задумане. Але є одне «але»: дійте тільки в тому випадку, якщо ви все чітко спланували.

Також повня - чудовий час для того, щоб позбутися своїх страхів, комплексів, забобонів і шкідливих звичок.

Читайте такожНовий місяць у квітні 2019: коли та що категорично не можна робити (календар)

Повний місяць 19 квітня 2019 року: як вплине на знаки Зодіаку

Овен. Ви повні сил та енергії, але не поспішайте діяти, гарненько все обміркуйте. Також зверніть увагу на своє здоров'я, можуть дати про себе знати деякі хронічні хвороби.

Тілець. Нарешті в цей день ви зможете вирішити важливі питання в особистому житті й відчути розуміння від другої половинки. Самотнім представникам цього знаку Зодіаку зірки обіцяють доленосну зустріч.

Близнюки. Положення планет позитивно позначиться на ваших емоціях: ваша доброта і любов захлиснуть оточуючих. Але не забувайте піклуватися про себе.

Рак. Якщо ви заплуталися і ніяк не можете розібратися в ситуації, ось він, ваш день! 19 квітня відмінно підходить для самоаналізу й вирішення старих проблем.

Лев. В цей день зірки подарують вам емоційний підйом, тому можете сміливо братися за реалізацію давно задуманих ідей.

Діва. У представників цього знаку з'явиться можливість змінити життя на краще. Головне – вчасно розпізнати знаки долі й не боятися діяти.

Терези. Можуть виникнути нові почуття і стосунки. Для тих, хто перебуває в парі, зірки обіцяють романтичний вечір.

Скорпіон. Представники цього знаку – справжні щасливчики дня. Їм астрологи прогнозують несподівану пропозицію, яка допоможе вирішити старі проблеми.

Стрілець. Перша половина дня принесе у ваше життя трохи хаосу, але в другій завдяки вашому спокою і здатності все швидко розрулювати очікується приємний бонус.

Козеріг. Ви будете трохи розгублені та стривожені, що допоможе вам чітко усвідомити, які цілі повинні відійти на другий план. Рішення в цей день принесе у ваше життя більше порядку.

Водолій. У цей день представники цього знаку зможуть нарешті усвідомити, що потрібно прислухатися до думки оточуючих. 19 квітня – день нових цілей і прагнень.

Риби. Мрійливих Риб часом сильно заносить. А в цей день – так точно. Будьте уважні 19 квітня до поклику своєї душі, інакше помилок не уникнути.