Алла Пугачова виступила на ювілейному концерті в Кремлі. У залі її підтримували друзі та колеги, а у фіналі вечора на сцену вийшли родичі Примадонни, включаючи чоловіка і маленьких Гаррі й Лізу.

Відео дня

Читайте також"7:0 на користь Аллі": фото Пугачової з найкращою подругою вразило мережу

Зі сцени прозвучали не тільки добре знайомі хіти, але ще й нові композиції, які артистка спеціально приготувала до заходу, пише СтарХіт.

Сюрпризом для глядачів стало те, що у фіналі вечора на сцені з'явилися близькі Алли Борисівни. Під час виконання пісні «Женщина, которая поет» до зірки підійшли чоловік Максим Галкін, донька Крістіна Орбакайте, двійнята Ліза і Гаррі. Раніше Примадонна зізнавалася, що саме заради дітей вона вирішила дати сольний концерт.

"Я б хотіла, щоб вони побачили мене на сцені. Звичайно, вони бачили старі концерти, записи, але вони не асоціюють мене з тією жінкою. Я хочу виступити, щоб у Лізи і Гаррі залишилася пам'ять про мене", — зізналася артистка.

Варто зазначити, що глядачі зустрічали Пугачову оплесками. Ледь співачка вийшла на сцену, як весь зал встав і привітав її бурхливими оваціями. Квитки були розкуплені ще задовго до самого концерту, а серед гостей вечора виявилися не тільки родичі Примадонни, але і її колеги.

Так, захід відвідали Світлана Лобода, Ірина Мірошниченко та Філіп Кіркоров з дітьми. Король російської естради відвідав колишню дружину за лаштунками і привітав її з успіхом.

"Браво, Алло! Втомлена, але щаслива. Дякую за цей нереальний сьогоднішній вечір, якого чекала вся країна десять років! Голос, що звучав наживо дві години, підкоряв, закохував, надихав і зачаровував нас. Дякую, що ти є. Дякую, що ти з нами. Була, є і будеш", — поділився емоціями Кіркоров в Instagram.

Пугачова кілька місяців готувалася до шоу. Вона займалася вокалом і опрацьовувала кожен музичний номер. Особливо глядачам запам'яталися костюми Примадонни. Під час одного з номерів вона з'явилася на сцені в пишній червоній спідниці, чорній водолазці і з кумедними хвостиками. Фанати зазначили, що артистка мала щасливий і життєрадісний вигляд.

Сама Алла Борисівна з задоволенням спілкувалася з публікою. Під час концерту вона неодноразово дякувала глядачам за їхню багаторічну підтримку та любов, яка завжди допомагала Пугачовій творити.