Кадр з прощального шоу Пугачової / МК

У середу, 17 квітня російська співачка Алла Пугачова дала прощальний концерт в Кремлі з нагоди її 70-річчя. Попри те, що захід став одним з найбільш очікуваних подій року, глядачі розкритикували організацію вистави.

Шанувальникам Примадонни не сподобалося, що незважаючи на високі ціни на квитки (суми за вхід досягали 300 тисяч рублів), на концерті був жахливий звук, а персонал Кремлівського палацу ставився до відвідувачів "як до худоби" передають Telegram-канали "Антиглянець" і "Тільки нікому".

Читайте також"Скелет"- Лобода випустила тізер нового треку

"Головне, що потрібно знати про концерт Алли Пугачової, так це те, що вона дістала всіх на репетиціях. Всі ходили по струнці і багато разів переробляли номери, але єдине, що не врахувала Алла – це звук. У партері все було непогано, але далі звук був дуже і дуже поганий. Люди лаялися. Тим більше, що за квитки заплатили великі гроші", – скаржаться відвідувачі.

"Звук в Кремлі – г*вно і звукорежисер теж, вони підвели. Алла змушена була звертатися зі сцени до звукорежисеру між куплетами пісень: "Дай інструментал в монітори, не чую, що співаю", "На сцені немає звуку". Також на короткий час звук пропав взагалі, але незабаром проблему усунули. Публіка звичайно щось з чимось: на фінальній пісні не соромлячись лізли один за одним на сцену з букетами, до початку і під час концерту на балконі верещали як дикі "Гей, Алла виходь", "Заспівай про полковника" – мабуть, це така народна любов"", - повідомляють очевидці.

Як повідомляв УНІАН, Пугачова прийшла на ток-шоу у день народження і жахнула постарілим виглядом.