Супроводжував ведучу на музичному святі її обранець / Фото: Instagram

Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь з'явилася на церемонії нагородження національної музичної премії "Золота Жар-птиця".

"Премія "Золота Жар-Птиця": неймовірний звук, світло, атмосфера і емоції! Спасибі за запрошення і шикардосне шоу! Українська музика рулить!" - поділилася враженнями зірка.

Супроводжував ведучу на музичному святі її обранець - віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко. Спочатку пара пройшлася червоною доріжкою, де Олену-Крістіну впізнали шанувальники, і масово просили її сфотографуватися.

Відео дня

"І трохи про зірок. Звичайно, їх було дуже багато. Але в мій прямий ефір потрапили особливі - ви прекрасні! Дякуємо кожному за теплі слова, обнімашки і побажання. І так - на одному з фото чарівна Дівчина чекає двійню - дівчат. Можливо, одна з них буде Христина", - написала в Instagram Лебідь.

Як повідомляв УНІАН, співачка Тіна Кароль змінила дві сукні за один вечір. Артистка стала спеціальною гостею на церемонії вручення нагород музичної премії "Золота Жар-птиця 2019", яка відбулася в столичному Палаці "Україна".