Пугачова 15 квітня відсвяткувала 70-річчя / фото УНІАН

Колишній чоловік Алли Пугачової, 71-річний Євген Болдін, вважав за краще залишитися осторонь від свята колись коханої жінки - ювілею Примадонни.

"Я не привітав Аллу Борисівну з днем народження. Вона мене теж не вітає з днем народження", - зізнався він у передачі "Ти не повіриш!", передає "СтарХіт".

Не прийшов Болдін і на концерт Примадонни й не тому, що його не запросили — просто не захотів.

Відео дня

Читайте також"Хто це?": Алла Пугачова шокувала зовнішнім поглядом на банкеті (фото, відео)

До речі, Євген Болдін і Пугачова прожили в цивільному шлюбі вісім років. Спочатку він був директором музичного колективу співачки, а потім став ще одним коханим чоловіком жінки, яка співає. Болдін організовував гастролі артистки за кордон, при ньому народжувалися пісні, які згодом стали хітами Алли Борисівни. Є думка, що саме за Євгена Борисовича Пугачова знайшла ту владу, якою користується досі.

Після розставання співачці та її директору вдавалося якийсь час тепло спілкуватися — пара навіть працювала над спільними проектами. Стосунки екс-коханих зіпсувалися після того, як Болдін написав мемуари про життя з Примадонною. Продюсер досить відверто описав життя із зіркою і наголосив, що Пугачова сама обирала чоловіків. Алла Борисівна образилася і наказала йому забути про неї.

"Зараз я не читаю про неї. Свого часу так начитався, що мені вже нецікаво. Більше нічого не можу додати. Нічого не хочу чути про неї. Не кажу про неї нічого. Все далеко в минулому. У неї своя сім'я, у мене — своя", - шокував заявою Болдін.

Нагадаємо, 17 квітня Алла Пугачова виступила на ювілейному концерті в Кремлі. У залі її підтримували друзі та колеги, а у фіналі вечора на сцену вийшли родичі Примадонни, включаючи чоловіка і маленьких Гаррі і Лізу.