З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Астролог Павло Глоба поділився основними рекомендаціями на тиждень з 22 по 28 квітня, які стосуються багатьох сфер життя, включаючи кохання, фінанси, роботу, здоров'я.

Глоба радить дотримуватися цих рекомендацій, щоб залишатися на плаву і знати напевно, у якому з напрямків рухатися всі сім днів, пише SlovoFraza.

Овен

Перші два дні тижня будуть позитивної енергії, тому з'явиться бажання рухатися вперед, розв'язувати якісь проблеми. 26 квітня краще прислухатися до порад. Ближче до кінця тижня краще зовсім перестати довіряти інтуїції. На цьому тижні корисно буде сходити по магазинах, оновити гардероб, зробити нову зачіску. Великий шанс зустріти другу половинку, тож треба мати неперевершений вигляд. Сімейним представникам знаку Овен варто спробувати як слід відпочити зі своїми близькими на вихідних. Це можуть бути домашні посиденьки, так і активний відпочинок на дачі, на природі.

Відео дня

Тілець

Тільцям слід бути більш обережними у спілкуванні із незнайомими людьми. Можна промацувати ґрунт самостійно, питаючи поради у людей, яким можна довіряти. 24, 25 та 26 квітня Тільці будуть в найкращій формі — фізичній та психічній. Павло Глоба радить не боятися братися за проекти й нові завдання, які відрізняються великою складністю. Легких шляхів на цьому тижні не буде, тож сенсу їх шукати просто немає. Дуже пощастить представникам творчих професій — у них може з'явитися ентузіазм до роботи, нові ідеї. Головне — не втрачати нічого з виду, записувати важливі думки, але поки не ділитися ними.

Близнюки

Близнюкам на цьому тижні буде нелегко, але це не означає, що все полетить у прірву. Найбільш вдалими будуть для цих людей лише вихідні. Суботу й неділю варто провести із сім'єю, без роботи, без поспіху і криків. На вихідних корисно міняти обстановку — можна піти в гості до родичів, погуляти, сходити по магазинах. На будні краще постаратися уникати спілкування з неприємними людьми, заздрісниками і недоброзичливцями. З понеділка по п'ятницю краще не намагатися шукати своє щастя самотнім Близнюкам. Їм потрібно сфокусувати увагу на обов'язках.

Рак

Найбільш сприятливий день для Раків — неділя. На цьому тижні зірки поступово будуть нарощувати потужність випромінювання позитивних хвиль. Це означає, що найбільш важливі фінансові та робочі справи краще перенести на інший тиждень. Що стосується нагальних проблем, то з ними краще розбиратися поступово, без поспіху. Варто спробувати оновити гардероб й викинути непотрібні старі речі. Якщо Ракам хочеться досягти успіху в коханні та справах, то краще не ігнорувати спроби людей надати допомогу. Немає нічого поганого в тому, щоб скористатися підмогою. У деяких ситуаціях без цього не вдасться зрушити з мертвої точки.

Лев

Можна спробувати заглянути у свою душу, провести сеанс самоаналізу. Важливо бути самокритичними і нормально сприймати критику людей. 22 і 23 квітня буде найсприятливіший час для роботи. Краще не втрачати ні хвилини, намагаючись вирішити всі проблеми. Ближче до вихідних зірки стануть неактивними. Це означає, що потрібно знайти час для спілкування з близькими, з другою половинкою і друзями. Спілкування допоможе Левам не впасти у депресію. Весь тиждень буде ідеальним для роботи, тому краще не влаштовувати скандалів в сім'ї. Доведеться зробити вибір заздалегідь — йти назустріч любовним пригодам або сфокусуватися на справах.

Читайте такожПовний місяць 19 квітня: як вплине на знаки Зодіаку, поради астрологів

Діва

У Дів починається період, коли не варто займатися роботою і справами на шкоду коханню. З 24 по 26 число зірки будуть максимально позитивними. Ці три дні астролог рекомендує присвятити особистому життю, зустрічам з батьками та родичами, романтичним зустрічам, пошукам кохання. Цілком ймовірно, що самотні Діви зможуть знайти другу половинку, нових друзів, або міцно закохатися. Чим позитивніше Діви будуть мислити, тим більше до них буде йти везіння, люди. 

Терези

26 квітня — найбільш несприятливий день тижня. У п'ятницю може наступити енергетичне виснаження, яке можуть ускладнити переживання та нерви, конфлікти й апатія. Астролог радить вирішити всі основні проблеми до цього дня. 22 квітня — день сили, в який потрібно братися за все. У понеділок у Терезів буде найбільше шансів вирішити важливі проблеми. У кінці робочого тижня можуть очікувати раптові повороти долі, на які варто відповісти максимально можливою стійкістю. Негаразди будуть і в сімейному житті, і в коханні. У п'ятницю на людей цього знаку навалиться все одразу, але впоратися з наслідками проблем можна буде вже на вихідних — 27 і 28 число стануть днями сили, тому що зірки знову займуть гарне положення.

Скорпіон

Скорпіонам не варто починати нічого нового, ризикувати, вплутуватися в авантюри. Потрібно уникати стресів, проблем. Краще як слід відпочити, розвіятися, зайнятися улюбленим хобі або захопленням. На роботі можна зайнятися аналізом минулих помилок. 24, 25 та 26 квітня енергія зірок буде максимальною і дуже творчою. Це допоможе Скорпіонам втілити мрії в реальність. Зірки та планети захочуть перевірити Скорпіонів на міцність на вихідних, тому 27 і 28 числа краще не давати собі приводу для переживань. Не треба провокувати близьких людей на конфлікти. Навіть якщо на будні виходило рухатися вперед й отримувати задоволення від життя, на вихідних може початися чорна смуга. Це зовсім не надовго, так що не варто бити на сполох.

Стрілець

Найнебезпечніший день поточного тижня — вівторок. У цей день зірки та планети опиняться в дуже нестабільному стані, що не зможе не відбитися на настрої Стрільців і на їхньому везінні в коханні та справах. На роботі та вдома краще навести лад, зайнявшись організаційними питаннями й обов'язками. У коханні Павло Глоба також рекомендує не тиснути на газ на початку тижня. Решта тижня буде дуже спокійним, сприятливим. Особливо продуктивними і хорошими будуть субота з неділею. Це прекрасний час для перебування поряд із сім'єю, родичами, друзями.

Козеріг

Козерогам краще навчитися розуміти знаки Всесвіту, тому що зараз вони будуть зустрічатися на їхньому шляху максимально часто. У цілому це дуже позитивний тиждень, який варто присвятити пошуку другої половинки або романтичним зустрічам з коханою людиною. Якщо Козероги вже давно перебувають у стосунках, то їм знадобиться бажання зробити життя другої половинки яскравішим. Винахідливість і творчий підхід виявляться дуже корисними та в діловій сфері. Несприятливим днем буде лише вівторок, але навіть у цей день можна буде без проблем обійти всі перешкоди на своєму шляху за допомогою хитрості й використання своїх талантів. Козерогам стане у нагоді їхнє непереборне бажання бути самодостатніми у всьому.

Водолій

Початок тижня — найсприятливіший час. Зірки та планети опиняться в дуже хорошому стані 22 і 23 квітня, тому на Водоліїв буде чекати великий успіх у всіх нових починаннях. У цілому на тижні варто зайнятися житловими питаннями, покупкою меблів, прибиранням, переїздом. У багатьох питаннях Водоліям допоможе їхній творчий настрій: наприклад, у фінансовій сфері, під час здійснення покупок, а також у коханні. Незвичайні компліменти та дії допоможуть Водоліям розтопити навіть крижане серце. Головне — терпіння і витримка. Не варто квапити події.

Риби

Єдиний небезпечний день тижня — вівторок. Павло Глоба рекомендує в цей день уникати небезпечних справ і нових знайомств, великих грошових витрат, оформлення кредитів. В інші дні все буде стабільним і передбачуваним. У середині тижня Рибам вдасться вибратися з чіпких лап невпевненості, тому що в житті почнуть відбуватися хороші події. У справах краще залишатися самодостатніми та самостійними. Ділитися планами з колегами поки не потрібно. Астролог заявляє, що у період з 22 по 28 квітня у Риб загостриться пам'ять, тому їм можна буде вільно займатися якимись інтелектуальними завданнями, навчанням, підготовкою до іспитів.