Цывиной було 55 років / Скріншот

Кілька днів тому раптово померла зірка серіалу "Кадетство" 55-річна Ірина Цивіна. Її знайшов у квартирі син Євген. Пізніше була названа причина — проблеми із серцем.

Похорон актриси відбувся напередодні на Троєкуровському кладовищі. Попрощатися з нею прийшли рідні, близькі та колеги.

Зірці кіно напередодні присвятив програму "Прямий ефір" ведучий Андрій Малахов. Гості в студії не могли повірити, що Ірина померла своєю смертю, пише Teleprogramma.

Відео дня

"Правильно тут сказали, не буває колишніх алкоголіків, є ті, хто утримується. У неї була тривала ремісія", — висловився син Євген.

Відомо, що минулого року актриса перебувала в депресії і свого часу зловживала алкогольними напоями. "Вона приймала якісь таблетки", — також поділилася близька подруга артистки Ольга Спіркіна. Вона поцікавилася, чи не було у Цивіної стресу напередодні трагедії, через який могла змішати алкоголь і таблетки.

Читайте такожПомер оскароносний продюсер Стів Голін

Син співачки не став заперечувати, що його мама приймала антидепресанти, бо у неї були психологічно важкі періоди. Але версію про те, що смерть настала через те, що Ірина змішала препарати й алкоголь, він відкинув.

А от сусіди зірки відгукуються про неї по-різному. Одні запевнили, що вона завжди була адекватною, інші стали стверджувати, що Цивіна постійно пила і "чудила". Гості в студії дійшли висновку, що актриса сама звела себе в могилу, бо не берегла здоров'я. "Можливо, але експертиза цього не показала", — зазначив Євген. Гості в студії висунули версію, що Ірину могли вбити, але доказів цього надати не змогли.

Син Ірини не завжди був з нею в теплих стосунках, але продовжував про неї піклуватися. За його словами, він навіть намагався врятувати маму, коли виявив її на підлозі без свідомості. Євген робив їй штучне дихання.

Вислухавши версії смерті Цивіной, вирішив висловитися лікар-реаніматолог Максим Циркунов. Він стежив за станом жінки після ліпосакції в 2017 році.

"Якщо б смерть настала в клініці, то її б відвезли в морг. Якщо людина знайдена вдома, то це судово-медична експертиза. Вибачте, посидів за лаштунками, почув багато чорноти. Я коли беру пацієнта на операцію, я знаю, п'є він чи ні. Ми б не взяли на операцію Ірину, якщо б у неї один з показників аналізів не був в нормі", — заявив медик.

Він також зазначив, що вже тоді Ірина страждала від підвищеного тиску. Син актриси підтвердив, що вона приймала препарати для нормалізації роботи серця, оскільки він особисто їх для неї купував.

Раніше повідомлялося, що російська актриса Ірина Цивіна, відома за серіалами "Кадетство" та "Ольга", померла у віці 55 років.