Каменських роздяглася для нового кліпу / скріншот

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, повністю оголилася для свого кліпу на пісню "Обіцяю".

Прем'єра відео відбулася сьогодні на офіційному Youtube-каналі співачки.

У кліпі Каменських з'явилася в образах з відомих картин, які вважаються світовими шедеврами. Серед них Мона Ліза Леонардо да Вінчі, Фріда Кало, Олімпія з картини Мане, дівчина з перловою сережкою Яна Вермеєра, Леді Ліліт Данте Габріеля Россетті, богиня веселощів і радості з картини "Весна", а також Венера Боттічеллі.

Каменських в образі богині Венери / скріншот

Як відомо, героїні картин Мане і Боттічеллі зображені на полотнах повністю оголеними. Каменських також не посоромилася роздягтися заради мистецтва, ледве прикрившись шматочками тканини.

Читайте такожКамєнських в обтислих лосинах позувала на фоні Ейфелевої вежі (фото)

"Між усіма героїнями є щось спільне: таємниця, якою оповита їх історія та історія безумовної любові. В кадрі Настя залишається загадковою красунею з різних епох в сучасній інтерпретації. Дев'ять образів NK символізують її зв'язок з кожною героїнею з геніальних полотен художників", - йдеться в описі до відео.

В коментарях відзначили, що, попри оголеність Каменських, в цьому відео вона виглядала ніжною, а не вульгарною, як у попередньому кліпі "Попа, як у Кім".

"Незвичайно! Свіжо, життєво, красиво", "Богиня", "Ось така мені Настя подобається найбільше", "Дуже ніжно і чуттєво", - пишуть під відео.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно MONATIK вперше за довгий час випустив новий кліп.