Пугачова помітно помолодшала / фото @kirillserebrennikov

24 квітня ввечері в "Гоголь-центрі" пройшов концерт-присвята "Наша Алла" до ювілею співачки Алли Пугачової.

На захід Примадонна прийшла зі своєю донькою Крістіною Орбакайте. Пісні Пугачової змінювали одна одну - відомі і невідомі композиції з її репертуару 1970-1980-х років.

Читайте такожАрхівне фото Алли Пугачової спантеличило мережу

Відео дня

Режисером концерту виступив Кирило Серебренніков. "Яка вона, наша Алла? Наша сучасниця, сильна жінка плаче біля вікна, жінка в пошуках кохання і свободи, жінка на березі моря з розкинутими руками - чи то розіп'ята, чи то охоча всіх обійняти, щира і при цьому зберігає свою таємницю. Начебто щаслива, але при цьому все шукає якогось нового щастя. Стомлена, груба і вразлива, щедра і обачлива, руда, з чарівною щербинкою, з блакитними очима, з приголомшливим голосом. Природна, як сама природа, як море, як небо, як літні дощі", - заявив на заході Серебренніков, слова якого передає ТАСС.

Вечір у затишній, теплій атмосфері тривав дві з половиною години, а завершився знаменитою "Знаєш, все ще буде", яку виконали всі учасники концерту.

Пугачова встала зі свого місця, пройшла через зал і, піднявшись на сцену, вимовила: "Я шокована. За все життя не чула про себе так багато хорошого, як за цей вечір. Що ви зі мною робите? Прямо якась відповідальність знову навалилася. Головне - що я люблю вас. Я люблю всіх, хто сидить у залі, я люблю всіх, хто стоїть на сцені, але, на щастя, він уже не сидить".

Зал знову вибухнув сміхом та гучними оплесками. "Я люблю цей театр. Я люблю незвичне трактування пісень своїх, не своїх. Ось це творче начало, це те, що змушує жити. А тут - здивували! По-новому, класно!" - сказала артистка.

Вона додала, що "якби ноги були здорові, я б на коліна перед вами встала". Глядачі зізналися їй у любові гучною овацією.

Зазначимо, що на концерт Пугачова прийшла у звичному для себе стилі: у ботфортах, чорній кофті цікавого крою та міні-шортах. Таким вбранням артистка продемонструвала, як їй в її 70 років вдається стежити за фігурою. Останнім часом Примадонна помітно схудла і, як зазначають фани, помолодшала. Дехто взагалі пише у коментарях, що колишню Пугачову в зірці вже не впізнати.

Своєю появою на заході вона викликала справжній фурор: соцмережі буквально "завалені" фото та відео з концерту "Наша Алла":

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова шокувала зовнішнім виглядом на банкеті на честь свого 70-річчя.