Британська співачка FKA Twigs для пісні Cellophane презентувала кліп, який був знятий у Києві продакшн-студією Radioaktive Film, відома своїми роботами для зірок музики, наприклад, Coldplay і Carnage&Steve Aoki, а також рекламними роликами для світових брендів.

Читайте такожMonatik переспівав новий хіт Лободи (відео)

Кліп доступний на YouTube каналі співачки. «Коли я написала Cellophane більше року тому, мені відразу прийшлов в голову візуальний супровід, я знала, що мала навчитися танцювати на пілоні, і ось я це зробила», - написала FKA Twigs в Facebook.

Зйомки проходили в київському павільйоні в грудні 2018 року. Художником-постановником відео став Володимир Радлінський з Radioaktive Film, пише The Village.

«На декорацію для першої сцени відео витратили 500 метрів тканини. А пілон привезли з Лондона, хоча згодом використовували український - він виявився краще», - розповіла виконавчий продюсер Radioaktive Film Катя Галицька.

За сюжетом, в кінці кліпу співачка провалюється в глиняну печеру.

«432 кілограми червоної глини пішли на створення печери. Всередині декорації з печерою проклали спеціальну систему обігріву: холодно, а актриса ж роздягнена», - додала вона.

Талія Дебретт Барнетт (FKA Twigs) - британська співачка і танцівниця з Лондона. Дебютний альбом співачки LP1 вийшов у 2014 році.

Як повідомляв УНІАН, раніше переможниця пісенного конкурсу Євробачення 2018 року ізраїльська співачка Нетта Барзілай показала кліп, який зняла в Києві.