З'явився гороскоп на травень 2019 / фото з відкритих джерел

Щасливчиками травня стануть Тільці, Скорпіони, Водолії та Леви. Не пощастить в останній місяць весни Ракам, Козерогам, Терезам й Овнам.

Про це у коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

Гороскоп Тілець

Представники цього знаку стануть головними щасливчиками місяця. Перед ними в травні відкриється маса можливостей, на них чекає безліч нових проектів, а також можлива вдала фінансова реалізація. Взагалі, у плані фінансів у Тільців в травні все буде гаразд. Плюс – Уран буде і далі продовжувати змінювати життя представників цього знаку: ймовірна велика перебудова, дуже багато енергії та творчості; можлива щаслива любов, щастя в шлюбі й стосунках. На Тільців буде чекати фінансове везіння. Можливий також вдалий перехід на нову роботу. 

Відео дня

Гороскоп Скорпіон

Скорпіонам у травні буде щастити багато в чому, особливо в бізнес-партнерстві та взаєминах із суспільством. Рекомендую представникам цього знаку в травні презентувати, рекламувати та популяризувати себе – це дасть хороші результати та багато в чому їм допоможе. Також у Скорпіонів в цей період можливі укладання ділових контрактів й зав'язування нових фінансових взаємовідносин.

Гороскоп Водолій

Дуже сприятлива ситуація в травні складеться у Водоліїв, особливо у справах, пов'язаних з нерухомістю. Водоліям в останній місяць весни варто, не відкладаючи і не роздумуючи, купувати нерухомість, землю і купувати щось для дому – все це примножить сімейне щастя в домі Водоліїв. На представників цього знаку також чекають сприятливі знайомства, зокрема, вони можуть зустріти свого обранця (або обраницю). У травні також можливі вдалі фінансові плани й проекти.

Гороскоп Лев

На Левів у травні чекають грандіозні амурні справи, кохання, щастя і перспективні стосунки. На них чекають далекі поїздки і подорожі. Якщо Леви збираються емігрувати, то травень – однозначно хороший період. У їхньому житті дуже ймовірна зміна місця проживання. Крім того, на Левів чекає просування у громадській діяльності та кар'єрі. Їм вдасться уникнути складних ситуацій, і вони з легкістю зможуть вирішити юридичні питання на свою користь.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Кому не пощастить у травні:

Гороскоп Рак

Ракам буде не щастити найбільше. В їхній зодіакальний знак у другій половині місяця увійде Марс, що означатиме ламання долі й підвищену небезпеку травмування. У Раків будуть можливі несприятливі та небезпечні для них ситуації: наприклад, йшов-йшов по вулиці – зламав ногу, або цегла на голову упала... Крім того, у Раків можливі руйнівні взаємини в сім'ї, шлюбі, тому зросте небезпека розлучення. Також можлива втрата земельної ділянки та махінації, пов'язані з купівлею нерухомості.

Гороскоп Козеріг

У Козерогів у травні можливе жорстке протистояння іншим, висока конфліктність, труднощі в комунікації. Козерогам краще утриматися від поїздок в інші країни, оскільки там їх неодмінно будуть чекати великі проблеми. Краще представникам цього знаку не кидатися і нікуди не їздити, а залишатися в Україні, в тому місці, де вони живуть.

Гороскоп Терези

На представників цього знаку теж чекає складний період. Ваги ризикують у травні посваритися з чоловіком (або дружиною), аж до розлучення. Тому їм краще сприймати все спокійніше. Також на Терезів можуть чекати нещасні випадки, пов'язані з хімічними речовинами або водою. У Терезів велика загроза утоплень, тому їм потрібно бути дуже обережними на водоймах! Також у Терезів можуть виникати суперечності з колегами і начальством, бо на роботі треба бути дуже уважними.

Гороскоп Овен

Над Овнами в травні нависне серйозна загроза несподівано збанкрутувати, прогоріти. Овни – це, як правило, ризиковані люди. Ось і в цьому місяці вони можуть вигадати якусь справу, але результат їх не потішить. Тож травень для Овнів буде складним, з крутими поворотами подій, насамперед – в плані фінансових і грошових справ. Овнам краще не ризикувати. Крім того, у представників цього знаку Зодіаку можливі різні несподівані ситуації із сусідами і родичами: вони можуть посваритися, серйозно посперечатися або просто втратити взаєморозуміння.

Читайте такожГороскоп на травень: астролог розповіла, що чекає на кожен знак Зодіаку

Нейтральні за фартом знаки Зодіаку:

Гороскоп Риби

На Риб у травні чекає сприятлива ситуація в амурних справах. У них чудово складуться поїздки на острови, на далекі країни й різні пригоди. У таких поїздках Риби можуть зустріти нареченого-іноземця (або наречену). У Риб можливі сприятливі ситуації та події поблизу водойм, оскільки планета Нептун буде проходити по знаку Риб і утворювати різні сприятливі аспекти. Травень – це гарний час для представників цього знаку, коли будуть виникати додаткові джерела доходу, особливо в другій половині місяця. Але в першій половині місяця Риби можуть посваритися з коханим (або коханою). До того ж, в знак Риб увійде Чорний Місяць, а це означає, що Риби можуть дізнатися про зради своєї другої половинки або якусь іншу неприємну інформацію про свого партнера. Одним словом, Рибам варто бути напоготові – можуть знайтися "скелети в шафі" у вашої половинки.

Гороскоп Діва

На Дів можуть чекати складні стосунки з діловими партнерами, особливо в першій половині місяця. Їх можуть обманювати на гроші, кидати. Тому Дівам слід бути вкрай обережними у фінансових справах. У другій половині місяця можливі сприятливі якісні бізнес-контракти й угоди, а також хороші взаємини з вчителями, викладачами. На Дів чекає дуже сприятливий час для здачі іспитів, а також для зростання в ідеологічній роботі – можна дуже вдало стати членом якоїсь партії. Друга половина місяця вельми сприятлива для Дів.

Гороскоп Стрілець

На Стрільців можуть чекати великі зміни на роботі, особливо у першій половині місяця. Можливі несподівані ситуації та різкі повороти подій, які принесуть нові можливості фінансового зростання. Однак наприкінці травня у Стрільців можуть бути небезпечні поїздки, оскільки Марс буде у восьмому секторі небезпеки. Тому потрібно бути обережними й покладатися на інтуїцію. Якщо ви відчуваєте, що вам раптом не хочеться кудись їхати, хоча квитки куплені, то краще утриматися від цієї поїздки та здати квитки.

Гороскоп Близнюки

Схожа ситуація й у Близнюків. Перша половина місяця, поки в їхньому знаку буде залишатися Марс, буде вкрай складною, з небезпекою нещасних випадків в дорозі та ДТП. Представникам цього знаку вкрай важливо не сідати за кермо, особливо в нетверезому стані на травневі свята. До того ж, Близнюки легко можуть посваритися з колегами. Однак у другій половині місяця ситуація порадує Близнюків – Марс залишить їхній знак, і тоді можна буде укладати комерційні угоди, відкривати нові справи. Особливо – коли Меркурій перейде в зодіакальний знак Близнюки, а це буде в останній декаді місяця. В останній декаді Близнюкам раджу починати нові бізнес-проекти. Справи будуть добре йти у бізнесменів, вдало складатимуться ділові поїздки, торгівля, операції з нерухомістю та автомобілями.

Раніше астрологи склали гороскоп на весну-літо 2019 і назвали знаки Зодіаку, яким пощастить.